Bescherming

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 40

Pagina
Pagina
 1. Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  200719
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Miral satijn, metaal gebonden zijdeglans polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, PVC, vinyl en parket.
 2. Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  200715
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Nobriel mat, metaal gebonden matglanzende polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, vinyl, PVC en parket.
 3. Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  200721
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Strana hoogglans, metaal gebonden hoogglans polymeer voor het verzegelen van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, parket, vinyl en PVC.
 4. Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE complete
  Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE complete
  999420
  LONGLIFE complete biedt de complete oplossing voor de hoogste normen op het gebied van coating van harde en elastische vloeren gecombineerd met uitzonderlijk milieuvriendelijke eigenschappen. LONGLIFE complete bevordert de veiligheid tijdens het werk en garandeert uitstekende bestendigheid en weerstand zelfs tegen alcohol en huiddesinfectiemiddelen, evenals een langdurig aangenaam uitzicht en glans. LONGLIFE complete is volledig veilig voor de gebruiker dankzij zijn tijdbesparende verwerkbaarheid zelfs op vochtige linoleum vloeren, zijn uitstekende antislip en gebruiksvriendelijke eigenschappen. De certificatie conform DIN 18032-2 bewijst de uitstekende antislipeigenschap. LONGLIFE complete is zo flexibel als een elastische coating, extreem hechtend en elastisch en daardoor geschikt voor elastomeer (rubber) vloeren en ruimtes met hoge puntbelasting. Dit product werkt ideaal in een systeem met LINAX complete, dat zelfs een meerlaagse LONGLIFE complete polymeer film gemakkelijk verwijdert. Volledig vrij van gevaarlijke bestanddelen zoals zink, TBEP en gefluoreerde egaliseermiddelen. LONGLIFE complete neemt de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
 5. *Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE polish OP=OP
  *Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE polish OP=OP
  998767
  LONGLIFE polish is een universele vloeremulsie met uitzonderlijke milieueigenschappen en draagt zorg voor de gezondheid van mensen en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Deze gebruiksvriendelijke vloeremulsie verbetert de arbeidsveiligheid en laat elke vloer er, in welke staat ook, goed uitzien. Makkelijk aan te brengen, uitstekende coatingresultaten met slechts twee verschillende lagen. Zijn laag verpulveringrisico, goede polijsteigenschappen en de mogelijkheid om de coating makkelijk te herstellen maken van LONGLIFE polish een betrouwbare en duurzame vloeremulsie. DIN 18032-2-certificaat voor hoge slipweerstand en een verhoogde veiligheid. Dit product is ideaal in combinatie met LINAX stripper, dat in een handomdraai zelfs meerdere polymeerlagen LONGLIFE polish verwijdert. LONGLIFE polish maakt geen gebruik van gevaarlijke ingrediënten zoals metazouten, TBEP, gefluoreerde egalisatoren, oppervlakteactieve stoffen met silicone en parfums en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.
 6. *Vloerwasemulsie I-Wax geparfumeerd
  *Vloerwasemulsie I-Wax geparfumeerd
  970722
  I-Wax polymeervervanger. Als het I-WAX programma goed wordt toegepast, behoort polymeren tot het verleden. Bespaard tot wel 70% op het vloeronderhoud. Hoog geconcentreerd 1:100. Vervangt alle andere vloeronderhoudsproducten en is zelfs goedkoper. Voorzien van het Eco Label Nordic Swan. Duurzaam vloeronderhoud. Toepasbaar op alle harde vloeren, linoleum,PVC, rubber ( noppen ) hout, terazzo enz.
 7. Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE matt
  Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE matt
  821130
  LONGLIFE matt is een doeltreffende emulsie die uitstekende resultaten levert. LONGLIFE matt verzekert een lange levensduur en hoge weerstand tegen afslijten dankzij de speciaal ontwikkelde technologie. Het gebruik van speciale polymeren voorkomt witte wolkvorming in de beschermfilm na onderhoudsreiniging. LONGLIFE matt is bijzonder geschikt voor gebruik in zorginstellingen dankzij de slipresistentie en een zeer goede weerstand tegen alcohol en desinfectiemiddelen . Geschikt voor vloeren waar een matte uitstraling is vereist. Slipresistentie is gecertificeerd volgens DIN 18032-2. De beschermfilm van LONGLIFE matt verzekert een uitstekende slijtageweerstand wegens zijn elastische eigenschappen en buitengewone hechting op alle vloertypes. Dankzij de bijzondere eigenschappen kan LONGLIFE matt eveneens gebruikt worden op vochtige linoleumvloeren. Het vernieuwen van de beschermflim is mogelijk zonder verhoging van het glansniveau. Ideaal te gebruiken met LINAX complete die gemakkelijk de film van LONGLIFE matt verwijdert. Doordat milieubelastende ingrediënten zoals zink, TBEP, parfum en gefluoreerde vloeimiddelen geweerd worden uit het product, neemt LONGLIFE matt zijn verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties.
 8. Vloerverzegelaar Diversey Carefree Undercoat F2h
  Vloerverzegelaar Diversey Carefree Undercoat F2h
  700945
  Diversey Carefree Undercoat, watergebaseerde vloerverzegelaar voor de basisbehandeling van bijna alle soorten poreuze harde vloeren. Ook geschikt als poriënvuller.
 9. Vloerwas W&M Tana GreenCare LONGLIFE diamond (hoogglans)
  Vloerwas W&M Tana GreenCare LONGLIFE diamond (hoogglans)
  821110
  Tana GreenCare Longlife Diamond, hoogglanzende, zeer duurzame verzorgingsdispersie. Vormt een harde en zeer robuuste beschermfilm op de vloer met een enorme weerstand. Snel een eenvoudig te verwerken. Uitstekend geschikt voor de basisverzorging van PVC, linoleum en speciale kunststoffen.
 10. Poriënvuller W&M Tana LONGLIFE primer
  Poriënvuller W&M Tana LONGLIFE primer
  821100
  Tana Ultan Longlife Primer, duurzame poriënvuller. Zeer goed bestand tegen water en zepen. De verzorgende eindlaag is zeer goed bestand tegen intensief schoonmaakwerk. Geschikt voor alle poreuze en absorberende vloeren, met uitzondering van rubber.
 11. Vloerwas Taski Jontec ESD F2k
  Vloerwas Taski Jontec ESD F2k
  409116
  Taski Jontec ESD, statisch absorberende vloerwas. Speciaal ontwikkeld om elektrostatische ladingen van een vloer te absorberen of om de geleiding van een vloer te herstellen.
 12. Vloerwas W&M Tana LONGLIFE B 250
  Vloerwas W&M Tana LONGLIFE B 250
  821030
  Tana Ultan Longlife B 250, reinigende en verzorgende dispersie voor universeel gebruik. Zowel geschikt voor de basis- en onderhoudsreiniging. Uitstekend geschikt voor alle waterbestendige vloeren.
 13. Vloerreiniger W&M Tana TAWIP galaxy (dweilwas)
  Vloerreiniger W&M Tana TAWIP galaxy (dweilwas)
  999916
  Tana Tawip Galaxy, vloerreiniger met polyvalente eigenschappen. Reinigt en boent in één bewerking. Beschermt de vloer met een lichte antislip laag.
 14. *Vloerwas W&M Tana LONGLIFE stone (t.b.v. stenen vloeren)
  *Vloerwas W&M Tana LONGLIFE stone (t.b.v. stenen vloeren)
  821090
  Longlife Stone, hoogglanzende en extreem duurzame onderhoudsdispersie voor alle natuurstenen en kunststenen vloeren.
 15. Beschermmiddel Lithofin MN glansfilm
  Beschermmiddel Lithofin MN glansfilm
  361918
  LITHOFIN MN-Glansfilm vormt een glanzende beschermlaag op het oppervlak, terwijl tegelijkertijd de kleur opgefrist en de vloer zichtbaar fraaier wordt.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 40

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.