Schrobzuig-machines

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 38

Pagina
Pagina
 1. Schrobzuigmachine Numatic TT 4055 G graphite
  Schrobzuigmachine Numatic TT 4055 G graphite
  278170
  De schrobborstel heeft een diameter van 550 mm. De TT4055G is een machine die werkt op het lichtnet en dus zonder batterijen. Dat maakt de aanschaf een stuk voordeliger. Niet alleen de batterijen maken de machines duurder, ook de componenten zijn ingewikkelder en minder voordelig. Machines met snoer worden over het algemeen ingezet op zwaarder vervuilde vloeren in de industrie. De TT4055G staat op een chassis van structofoam (kunststof). De combinatie met de polyform tanks maakt dit geheel tot een solide en duurzame machine voor dagelijks vloeronderhoud.
 2. Schrobzuigmachine Numatic TGB 6055 T Graphite Tractie
  Schrobzuigmachine Numatic TGB 6055 T Graphite Tractie
  999076
  Numatic Twintec TGB6055, schrobzuigmachine met een grote capaciteit voor langer gebruik of grotere oppervlaktes.
 3. Schrobzuigmachine Numatic TGB 8572 T graphite
  Schrobzuigmachine Numatic TGB 8572 T graphite
  271029
  Numatic TGB 8572 T, graphite. Twintec walk-behind schrobzuigmachine met een werkbreedte van 720 mm en een watercapaciteit van 85 liter.
 4. Schrobzuigmachine I-Mop Lite (geleverd met batterij en lader)
  Schrobzuigmachine I-Mop Lite (geleverd met batterij en lader)
  771210
  I-Mop Lite, compacte schrobzuigmachine die flexibel is door de 360º wendbaarheid, werkbreedte 37 cm. De kleinste en lichtste I-Mop in het assortiment. Eenvoudig te bedienen, lichtgewicht machine met topkwaliteiten.

  * Let op! Deze machine wordt standaard geleverd met blauwe borstels (soft), lader en batterijen.
 5. Schrobzuigmachine Numatic TTQ 1535 S Graphite
  Schrobzuigmachine Numatic TTQ 1535 S Graphite
  270829
  Numatic TTQ 1535S, compacte schrobzuigautomaat, 230 V. Zeer geschikt voor kleine ruimtes.
 6. Schrobzuigmachine Numatic TRG 720 G 200 T graphite
  Schrobzuigmachine Numatic TRG 720 G 200 T graphite
  802360
  Numatic TRG720G 200T schrobzuigmachine op batterijen. Zeer professionele zitchrobmachine voorzien van comfortable zitting, tractie-aandrijving op het voorwiel en een ongelooflijk korte draaicirkel.
 7. Schrobzuigmachine Excentr Daily 45-40
  Schrobzuigmachine Excentr Daily 45-40
  380015
  Excentr Daily 45-40 Gebouwd met dezelfde duurzaamheid en kracht waar Excentr om bekend staat, is de Excentr Daily 45-40 perfect voor kleine tot middelgrote ruimtes. Met een schrobbreedte van 43cm is het gemakkelijk om rond strakke ruimtes te manoeuvreren en dicht bij plinten en hoeken te komen. De Excentr Daily 45-40 is ontworpen met een opklapbaar schrobdek, waardoor het snel en gemakkelijk is om pads te wisselen. Met tractie op de wielen is deze machine zeer manoeuvreerbaar en kan hij zelfs in de zwaarste omgevingen gemakkelijk navigeren.
 8. Schrobzuigmachine Duplex 420 Accu DC
  Schrobzuigmachine Duplex 420 Accu DC
  007070
  Duplex 420 DC serie. De “high power” 48V schrobmachine. Sterker dan alle andere compacte batterijmachines. De Duplex DC heeft meer power vergeleken met de kabel versie. De borstel rotatie per minuut is hoger dan de kabelversies. Alle andere machines met batterij hebben minder Power vergeleken met de kabelversie. Daarom gaat Duplex verder en doet het tegenovergestelde, Batterij power = meer power. De vloerreiniger Duplex 420 is een echte alleskunner. De machine schrobt, wast en droogt de vloer. Heb je te maken met complexe oppervlakken? Dan is de Duplex machine de ideale oplossing voor grondige reiniging. De cilindrische borstels zorgen er voor dat het vuil, samen met het water in de opvangtank van de machine terecht komen. Hierdoor is de gereinigde vloer snel weer droog en kan deze weer gebruikt worden.
 9. Schrobzuigmachine Taski Swingo 350 E Euro met Cilindrische borstel 38 cm normaal
  Schrobzuigmachine Taski Swingo 350 E Euro met Cilindrische borstel 38 cm normaal
  590063
  Taski Swingo 350 E Euro, ultra compacte, electrisch aangedreven, schrobzuigmachine. Geschikt voor kleine en drukbezette ruimten. Met Cilindrische borstel.
 10. Schrobzuigmachine Duplex 620 Steam Plus Tekna
  Schrobzuigmachine Duplex 620 Steam Plus Tekna
  007078
  Vloerstoomreiniger Duplex 620 Tekna Plus voor het reinigen van grote vloeroppervlaktes Deze milieuvriendelijke Duplex machine in de uitvoering van 62 cm breed is voorzien van een krachtige stoomreiniging unit. De vloerstoomreiniger Duplex 620 is zeer geschikt voor grotere en verschillende soorten vloeroppervlakken (550 m2/uur). Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan siergrind, sportvloeren, profielrubber, hout, vinyl, vloerbedekking, veiligheidsvloeren, ruwe tegels, marmer en keramische vloeren. De vloerstoomreiniger bestaat uit een watertank, boiler, chemietank en is te gebruiken zonder schoonmaakmiddel. De Duplex 620 beschikt over een aluminium frame, een schokbestendige kap en de machine heeft roestvrij stalen zijpanelen. Het verbruik en de borsteldruk kan naar wens ingesteld worden. De vloerstoomreiniger reinigt zowel voor- als achteruit. Daarnaast desinfecteert de stoom en is het waterverbruik minimaal. Hierdoor is de vloer direct na de reiniging te belopen. De machine is uitgerust met twee extra schoonwatertanks (t.o.v. Duplex machine 340), waardoor de Duplex machine conventioneel gebruikt kan worden met een reinigende oplossing. Onder andere toepasbaar in de horeca, zwembaden, scholen, supermarkten, zorgcentra en magazijnen. De vloerstoomreiniger wordt exclusief accessoires geleverd.
 11. Schrobzuigmachine I-Mop XL Pro (geleverd zonder batterijen en lader) *BLACK*
  Schrobzuigmachine I-Mop XL Pro (geleverd zonder batterijen en lader) *BLACK*
  777777
  I-Mop XL, compacte schrobzuigmachine die flexibel is door de 360º wendbaarheid, werkbreedte 46 cm. Met elektronische schakelaar en timerweergave. Eenvoudig te bedienen, lichtgewicht machine met topkwaliteiten.

  Specificaties:

  Verschillende laad- en batterijpakketten leverbaar
  Schrobben en zuigen in een beweging
  Met ingebouwde aandrijfondersteuning en parkeerpositie in één functie.
  i-mop kan zelfstandig staan
  Extreme mobiliteit: 360° flexibiliteit, ideaal voor reiniging onder objecten.
  Makkelijk en licht: zeer makkelijk te vullen en leeg te maken, d.m.v. van de afneembare tanks.
  Uitgerust met een nieuwe eenvoudige klikzuigvoet die gemakkelijk te vervangen is.
  Meer mogelijkheden voor verschillende soorten wielen.
  De nieuwe zuigvoet is gecoat tegen roest, etc. Bovendien is het zwaarder en van een betere kwaliteit gemaakt, wat zorgt voor een groter zuigvermogen en geschikt voor gebruik in zwaardere omgevingen.
  Theoretisch/praktisch prestaties: 1800/1300 m²/u.
  LxBxH: 50 x 38 x 120 cm.
  Laag waterverbruik: 4 Liter/400m²
  Gewicht zonder batterijen en water: 18.5 kg
  * Let op! Deze machine wordt geleverd met borstels, maar exclusief lader en batterijen. Deze moeten apart bijbesteld worden.
 12. Schrobzuigmachine Taski ULTIMAXX 900 Single Disc Economy 1st - SD43 BMS 13A for gel met batterij, meeneemschijf en borstel
  Schrobzuigmachine Taski ULTIMAXX 900 Single Disc Economy 1st - SD43 BMS 13A for gel met batterij, meeneemschijf en borstel
  590076
  De geheel nieuwe serie TASKI ULTIMAXX 900 achterloop-schrobzuigmachines biedt uitstekende wendbaarheid in zijn klasse.
 13. Motorschrubber Shock startersset compleet met backpack
  Motorschrubber Shock startersset compleet met backpack
  035000
  Ontdek de ultieme krachtpatser voor al uw schoonmaakbehoeften - de Motorscrubber Shock! Met zijn indrukwekkende vermogen en innovatieve functies zal deze schoonmaakheld uw taken een fluitje van een cent maken. De Motorscrubber Shock is speciaal ontworpen om grondige en efficiënte reiniging te bieden, zelfs op de meest uitdagende oppervlakken. Of het nu gaat om harde vloeren, tapijten, tegels of voegen, deze krachtige machine zal vuil, vlekken moeiteloos verwijderen. Met zijn ergonomische en gebruiksvriendelijke ontwerp, ligt de Motorscrubber Shock comfortabel in uw handen en stelt u in staat om gemakkelijk zelfs de moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Dankzij de draadloze constructie heeft u geen last van vervelende kabels die in de weg zitten, waardoor u vrij kunt bewegen en snel kunt werken. Ideaal voor trappenhuizen. De aluminium oscillerende aandrijfplaat wordt aangesloten op de ultramoderne digitale motor en levert een krachtige schrobactie van 5000 tpm.
 14. Schrobzuigmachine Taski Swingo 4000
  Schrobzuigmachine Taski Swingo 4000
  000682
  Uiterst wendbare meerijd schrobzuigmachine voor intensief gebruik op grote oppervlakken. Batterijversie. Voorzien van waterbesparingstechnologie.
 15. Schrob-zuigmachine Numatic TBL4045 NX1K zonder borstel
  Schrob-zuigmachine Numatic TBL4045 NX1K zonder borstel
  000746
  De TBL4045 schrobzuigmachine is de ultieme machine in het middensegment op het gebied van veelzijdigheid en prestaties. De hoge kwaliteit TwinFlo-zuigmotor en sterke borstelmotor bieden ongeëvenaarde reinigingsprestaties in de meest veeleisende omgevingen. De TBL4045 is voorzien van een batterij van de nieuwste lithiumfosfaattechnologie; NX1K. De batterij kan snel worden geladen en biedt daardoor meer flexibiliteit, zonder impact op de werking van de batterij. NX1K heeft een ongekend lange garantietermijn van 8 jaar*. Met een grote capaciteit van 40 liter, een borstelsnelheid van 140 toeren per minuut en een schrobbreedte van 450 mm, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een ingebouwd oplaadsysteem biedt deze machine krachtige reinigingsresultaten.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 38

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.