Vloer

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 147

Pagina
 1. Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  200719
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Miral satijn, metaal gebonden zijdeglans polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, PVC, vinyl en parket.
 2. Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  200715
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Nobriel mat, metaal gebonden matglanzende polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, vinyl, PVC en parket.
 3. Vloerstripper Comtesse Remov
  Vloerstripper Comtesse Remov
  200711
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Remov, vloerstripper voor verwijdering van was- en polymeerlagen op water-ongevoelige vloeren.
 4. Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  200721
  *Vloerwas actie 2023* Comtesse Strana hoogglans, metaal gebonden hoogglans polymeer voor het verzegelen van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, parket, vinyl en PVC.
 5. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200228
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 6. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  200246
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger, met handige doseerdop. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 7. Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  998644
  Comtesse Trapschoon trappenhuisreiniger, verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. Kan worden toegepast op de meeste oppervlakken zoals beton, kunststof en aluminium.
 8. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200257
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren.
 9. Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  200270
  Comtesse Flora Clean, geurreiniger met een breed spectrum aan reinigend en ontvettend vermogen. Zeer sterk geparfumeerd. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken.
 10. Vloerreiniger W&M GreenCare TAWIP vioclean
  Vloerreiniger W&M GreenCare TAWIP vioclean
  998716
  Tana Tawip Vioclean, duurzame ontwikkelde ecologische vloerreiniger met extra verzorgend effect en uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Voorzien van een natuurlijke, vette kokosnootzeep, die vloeren beschermt tegen uitloogeffecten en een beschermfilm achterlaat met antistatische eigenschappen.
 11. Vloerreiniger Greenspeed ProBio Floor Scrub
  Vloerreiniger Greenspeed ProBio Floor Scrub
  001710
  Greenspeed ProBio Floor Scrub, probiotische vloerreiniger voor dagelijks gebruik. Voorzien van EU Ecolabel en Cradle to Cradle certificaat Gold.
 12. Vloerreiniger W&M GreenCare TANET alcoSmart
  Vloerreiniger W&M GreenCare TANET alcoSmart
  821023
  Tana Greencare Tanet alcoSmart, zeer krachtige en milieuvriendelijke vloer- en oppervlakkenreiniger. Verwijdert efficiënt vuil en vet van verschillende vloersoorten. Laat een frisse geur na van pompelmoes. Voorzien van speciale membraam-dop.
 13. Vloeronderhoudsmiddel W&M GreenCare TAWIP novoSmart
  Vloeronderhoudsmiddel W&M GreenCare TAWIP novoSmart
  821024
  Tana Greencare Tawip novoSmart, zeer krachtig en milieuvriendelijk verzorgend reinigingsmiddel voor vloeren. 2-in-1 formule met zelfglanzende bestanddelen die de vloer voedt voor een verhoogde bescherming. Reinigt de vloer en laat een antislip-film achter. Voorzien van speciale membraam-dop.
 14. Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE complete
  Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE complete
  999420
  LONGLIFE complete biedt de complete oplossing voor de hoogste normen op het gebied van coating van harde en elastische vloeren gecombineerd met uitzonderlijk milieuvriendelijke eigenschappen. LONGLIFE complete bevordert de veiligheid tijdens het werk en garandeert uitstekende bestendigheid en weerstand zelfs tegen alcohol en huiddesinfectiemiddelen, evenals een langdurig aangenaam uitzicht en glans. LONGLIFE complete is volledig veilig voor de gebruiker dankzij zijn tijdbesparende verwerkbaarheid zelfs op vochtige linoleum vloeren, zijn uitstekende antislip en gebruiksvriendelijke eigenschappen. De certificatie conform DIN 18032-2 bewijst de uitstekende antislipeigenschap. LONGLIFE complete is zo flexibel als een elastische coating, extreem hechtend en elastisch en daardoor geschikt voor elastomeer (rubber) vloeren en ruimtes met hoge puntbelasting. Dit product werkt ideaal in een systeem met LINAX complete, dat zelfs een meerlaagse LONGLIFE complete polymeer film gemakkelijk verwijdert. Volledig vrij van gevaarlijke bestanddelen zoals zink, TBEP en gefluoreerde egaliseermiddelen. LONGLIFE complete neemt de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
 15. Vloer en oppervlakkenreiniger W&M GreenCare TANET orange
  Vloer en oppervlakkenreiniger W&M GreenCare TANET orange
  998591
  Tana Tanet Orange, milieuvriendelijke en universele vloer- en interieurreiniger. Verwijdert moeiteloos vuil en laat een langdurige sinasappelgeur achter. Ideale onderhoudsreiniger voor waterbestendige oppervlakken en vloerbedekking als rubber, steen, linoleum en PVC.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 147

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.