Excentrisch

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

 1. Schrobzuigmachine Excentr Daily 35 E
  Schrobzuigmachine Excentr Daily 35 E
  380010
  Excentr Daily 35 E, professionele kleine schrob/zuigmachine. Zeer effectieve schrobmachine met excentrisch schrobdek, voor een krachtig reinigingsresultaat.
 2. Schrobzuigmachine Excentr Daily 45-40
  Schrobzuigmachine Excentr Daily 45-40
  380015
  Excentr Daily 45-40 Gebouwd met dezelfde duurzaamheid en kracht waar Excentr om bekend staat, is de Excentr Daily 45-40 perfect voor kleine tot middelgrote ruimtes. Met een schrobbreedte van 43cm is het gemakkelijk om rond strakke ruimtes te manoeuvreren en dicht bij plinten en hoeken te komen. De Excentr Daily 45-40 is ontworpen met een opklapbaar schrobdek, waardoor het snel en gemakkelijk is om pads te wisselen. Met tractie op de wielen is deze machine zeer manoeuvreerbaar en kan hij zelfs in de zwaarste omgevingen gemakkelijk navigeren.
 3. Motorschrubber Shock startersset compleet met backpack
  Motorschrubber Shock startersset compleet met backpack
  035000
  Ontdek de ultieme krachtpatser voor al uw schoonmaakbehoeften - de Motorscrubber Shock! Met zijn indrukwekkende vermogen en innovatieve functies zal deze schoonmaakheld uw taken een fluitje van een cent maken. De Motorscrubber Shock is speciaal ontworpen om grondige en efficiënte reiniging te bieden, zelfs op de meest uitdagende oppervlakken. Of het nu gaat om harde vloeren, tapijten, tegels of voegen, deze krachtige machine zal vuil, vlekken moeiteloos verwijderen. Met zijn ergonomische en gebruiksvriendelijke ontwerp, ligt de Motorscrubber Shock comfortabel in uw handen en stelt u in staat om gemakkelijk zelfs de moeilijk bereikbare plekken te reinigen. Dankzij de draadloze constructie heeft u geen last van vervelende kabels die in de weg zitten, waardoor u vrij kunt bewegen en snel kunt werken. Ideaal voor trappenhuizen. De aluminium oscillerende aandrijfplaat wordt aangesloten op de ultramoderne digitale motor en levert een krachtige schrobactie van 5000 tpm.
 4. Schrobzuigmachine Excentr Daily 35 B inclusief batterij en lader
  Schrobzuigmachine Excentr Daily 35 B inclusief batterij en lader
  380008
  De Excentr Daily 35B is speciaal ontwikkeld voor de professional die ook van een kleine schrob/-zuigmachine, grootse resultaten verwacht. De batterij maakt het ideaal voor ruimtes met veel obstakels, of wanneer er geen stopcontacten in de buurt zijn. Met één accu kan 30 minuten (tot 35 minuten) intensief gewerkt worden. Het opladen van deze accu bedraagt 2 uur en is het dus mogelijk om met drie accus 24/7 door te werken. De scharnierende steel in combinatie met de flexibiliteit van de zuigmond zorgt er voor dat de machine zeer kort draait, en dus ook in de kleine ruimte uitstekend te gebruiken is. De 2850 bewegingen en de hoge paddruk van bijna 30 kg maakt de reinigingskracht van de Daily 35B uitstekend en ongeëvenaard in vergelijking met andere compacte schrobmachines. De Daily 35B wordt geleverd inclusief accu en oplader!
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.