Overige machines

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

 1. Reinigingsmachine Excentr Workstation
  Reinigingsmachine Excentr Workstation
  382000
  Excentr Workstation, multifunctionele machine voor het reinigen en desinfecteren van verschillende objecten. Ook te gebruiken als natzuiger en als tapijtreinigingsmachine.
 2. Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
  Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
  800780
  De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Het gepatenteerde product werkt met ultrasone trillingen. Deze trillingen creëren kleine, krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen en zo kalk en aangehecht vuil in een handomdraai verwijderen uit het toilet. De Wecoline BubbleFlush wordt in de toiletpot gehouden waarbij er geen fysieke kracht van de medewerk(st)er gevraagd wordt. De Wecoline BubbleFlush is aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar. USPs: • Toiletten reinigen zonder reinigingsmiddelen • Dagelijks én periodiek te gebruiken • Ergonomisch in gebruik
 3. Polijstmachine Makita Excenter 18 V (zonder accu en lader)
  Polijstmachine Makita Excenter 18 V (zonder accu en lader)
  730104
  Makita introduceert de DPO600. Een 150 mm excenter polijstmachine die dezelfde prestaties biedt als de gesnoerde variant, de PO6000C. De machine heeft 2 standen: een geforceerde rotatiemodus voor het ruw polijsten, zoals het verwijderen van krassen en een fijne polijstmodus met vrije rotatie voor fijn polijsten.
 4. *Bouwradio Makita FM DAB/DAB+ Bluetooth (Zonder accu's en lader, in doos)
  *Bouwradio Makita FM DAB/DAB+ Bluetooth (Zonder accu's en lader, in doos)
  730106
  DAB/DAB+ digitale radio: storingsvrije, betere geluidskwaliteit en toegang tot meer radiozenders. Uitgerust met Bluetooth: voor het draadloos verbinden van smartphones voor het afspelen van muziek. De balans tussen bas en hoge tonen is erg goed. Tevens grote speakers. Voorzien van USB aansluiting om smartphone op te kunnen laden, deze radio is niet geschikt om accu's mee op te laden. Goed beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.
 5. Schuur/Poetsmachine Makita DPV300RTJ 18 V, incl 5,0 Ah accu (2 st), lader, in Mbox
  Schuur/Poetsmachine Makita DPV300RTJ 18 V, incl 5,0 Ah accu (2 st), lader, in Mbox
  730105
  De DPV300 is de nieuwe schuur-/poetsmachine op LXT 18V. De machine is geschikt voor 50 mm en 75 mm schuur-, polijst- en poetschijven. De DPV300 is uitermate geschikt voor het bewerken van kleine oppervlakken of op moeilijk bereikbare plaatsen door het compacte formaat. De machine wordt standaard geleverd met twee steunschijven.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.