Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 35

Pagina
Pagina
 1. Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof
  Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof
  200229
  Comtesse Future H15 Multiprof, ecologische geconcentreerde keukenreiniger en ontvetter. Verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. met een optimale milieuvriendelijkheid.
 2. Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof Doseer
  Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof Doseer
  200238
  Comtesse Future H15 Multiprof, ecologische geconcentreerde keukenreiniger met doseerdop. Verwijdert moeiteloos, dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. met een optimale milieuvriendelijkheid.
 3. Keukenreiniger Comtesse Keuken Spray Ready to Use
  Keukenreiniger Comtesse Keuken Spray Ready to Use
  999111
  Comtesse Keuken Spray, gebruiksklare geconcentreerde keukenreiniger/ontvetter. Voor het reinigen van o.a. werkbanken, fornuizen, afzuigkappen, ovens en grills.
 4. Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof
  Ontvetter Comtesse Future H15 Multiprof
  200261
  Comtesse Future H15 Multiprof, ecologische geconcentreerde keukenreiniger en ontvetter. Verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. met een optimale milieuvriendelijkheid.
 5. Keukenontvetter W&M GreenCare GREASE power
  Keukenontvetter W&M GreenCare GREASE power
  821120
  GREASE power ontvet gemakkelijk alkalinebestendige oppervlakken zonder sporen na te laten. GREASE power is geschikt voor verschillende oppervlakken en materialen, dus slechts één product te gebruiken. GREASE power is veilig, gebruiksvriendelijk en kan zowel manueel als machinaal gebruikt worden (spray of inschuimapparaat). GREASE power verwijdert hardnekkige verkorstingen, vooral in oven en grill. GREASE power is beschikbaar in een hervulbare spray. Hoofdzakelijk samengesteld uit hernieuwbare bronnen en bijzonder geschikt voor de voedselverwerkende omgeving. GREASE power neemt zijn verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties.

  Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
 6. Ontvetter W&M GreenCare GREASE perfect
  Ontvetter W&M GreenCare GREASE perfect
  999416
  Tana Greencare Grease Perfect, ontvetter. Lost olie- en vetvlekken op van alle water- en alkalibestendige oppervlakken.
 7. Keukenontvetter W&M GreenCare GREASE off (Quick & Easy) Let op inclusief Trigger
  Keukenontvetter W&M GreenCare GREASE off (Quick & Easy) Let op inclusief Trigger
  821072
  Tana GreenCare Quick & Easy Grease Off, universele keukenontvetter met Cradle to Cradle en Ecolabel keurmerk. Eenvoudig, krachtig én voordelig in gebruik.
 8. Allesreiniger Suma Total D2.4 concentraat
  Allesreiniger Suma Total D2.4 concentraat
  557218
  Suma Total D2.4, superieure laagschuimende allesreiniger met sterk ontvettende werking. Veilig voor alle te reinigen objecten in de grootkeuken, cafetaria’s, slagerijen, supermarkten en bakkerijen. Zowel handmatig als machinaal toepasbaar.
 9. Allesreiniger Suma Total D2.4 concentraat
  Allesreiniger Suma Total D2.4 concentraat
  550394
  Suma Total D2.4, superieure laagschuimende allesreiniger met sterk ontvettende werking. Voor zowel handmatig als machinaal gebruik.
 10. Ontvetter W&M GreenCare GREASE perfect
  Ontvetter W&M GreenCare GREASE perfect
  999185
  Tana Greencare Grease Perfect, krachtige ontvetter. Duurzaam ontwikkeld keukenontvettingsmiddel. Lost snel en effectief olievlekken en droge, ingebakken of verkoolde vetvlekken op. Kan puur of verdund gebruikt worden in combinatie met een vernevelaar, sproeimachine of hogedrukreiniger.
 11. Handzeep Tork Geurneutraliserend Odor-Control 1000 ml S4
  Handzeep Tork Geurneutraliserend Odor-Control 1000 ml S4
  170270
  Tork Odor-Control, geurneutraliserende vloeibare handzeep, 1000 ml. Vloeibare keukenzeep t.b.v. de Tork S4 Foam Soap dispensers. Helpt bij het verwijderen van vet en voedselgeuren. Ideaal voor gebruik in de professionele keuken. Vrij van kleur- en geurstoffen, geen parfum en glutenvrij. Geschikt voor regelmatig gebruik, zacht voor normale en droge huid.
 12. Schuurmiddel W&M GreenCare CREAM lemon
  Schuurmiddel W&M GreenCare CREAM lemon
  821250
  CREAM lemon is een ecologisch schuurmiddel voor harde oppervlakken in sanitaire ruimtes en de voedingsindustrie. Reinigt krachtig dankzij 75% oppervlakteactieve stoffen op basis van Europese koolzaadolie. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Verbetert de arbeidsveiligheid, vergeleken met producten van de concurrentie minder agressief voor de handen, verwijdert snel hardnekkig vuil en aanslag zonder het oppervlak te beschadigen. Lage gebruikskosten, in tegenstelling tot andere reinigingsmiddelen volstaat slechts een kleine hoeveelheid van het product. CREAM lemon is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tege nover toekomstige generaties.
 13. Zilversoda Tricel fijn
  Zilversoda Tricel fijn
  160415
  Tricel fijne zilversoda. Universeel schoonmaakmiddel voor vele toepassingen, zoals het reinigen van vloeren, tegels en sanitair.
 14. Gelreiningsmiddel Suma Gel Force D3.2
  Gelreiningsmiddel Suma Gel Force D3.2
  581107
  Suma Gel Force D3.2, alkalische gelreiniger, speciaal ontwikkeld voor dagelijkse en periodieke reiniging in grootkeukens, retail en zwembaden.

  Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
 15. Vloeibaar schuurmiddel Piek citroen
  Vloeibaar schuurmiddel Piek citroen
  160009
  Piek schuurmiddel met citroengeur. Onderhoudsprodukt gemaakt voor het schoonmaken en het onderhoud van baden, wastafels, chroomwerk, potten, tegels.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 35

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.