Robots

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

 1. Bezorgrobot Kettybot
  Bezorgrobot Kettybot
  090000
  Compact ontworpen bezorgrobot voor verbeterde wendbaarheid. KettyBot zet het minimalistische ontwerpconcept van Pudu Technology voort. Door het compacte formaat en de naar voren leunende C-vormige behuizing kan de robot door een vrije ruimte van slechts 55 cm gaan. Dit maakt de KettyBot de ideale robot voor gebruik in complexe en drukke omgevingen, zoals horecagelegenheden.
 2. Schrobzuig-, veeg- en dweilmachine Pudu CC1
  Schrobzuig-, veeg- en dweilmachine Pudu CC1
  090001
  Vier-in-1 veelzijdig schoonmaak: vegen, schrobben, stofzuigen en multifunctioneel dweilen in een. Afmetingen: 663 × 568 × 682 mm. Levensduur batterij: maximaal 9 uur, automatisch opladen. Gewicht 60kg. Schoonwatertank 15L, Afvalwatertank 17L
 3. Schrobzuig robot I-team Co-botic™ 45
  Schrobzuig robot I-team Co-botic™ 45
  771965
  De co-botic™ 45 is een intelligente schrobzuigrobot voor harde vloeren. Het is uw perfecte schoonmaakhulp voor ruimtes tussen 200 m2 - 1500 m2.
 4. Schrobzuig-, veeg- en dweilmachine Narwal Freo
  Schrobzuig-, veeg- en dweilmachine Narwal Freo
  090002
  De Narwal Freo robotstofzuiger is gelanceerd. Hij heeft tot 3.000 Pa zuigkracht en een rolborstel om stof en haar op te nemen. Het apparaat kan zich intelligent aanpassen aan tapijten of harde vloeren en tilt de mop- of stofzuigerborstels dienovereenkomstig op. Het apparaat kan ook de druk en het waterniveau voor verschillende oppervlakken aanpassen om een diepe reiniging te garanderen zonder het oppervlak te beschadigen. De Freo kan intelligente beslissingen nemen, zoals stofzuigen vóór dweilen, en de DirtSense-technologie bepaalt wanneer de robot moet stoppen met schoonmaken. Eens per week zal het apparaat Smart Swing gebruiken om de hoeken van je huis diep te reinigen. De robot kan grondig schoonmaken, met instelbare overlappingsgebieden van 5 tot 14 cm (~2,0 tot 5,5-in). Het apparaat gebruikt verschillende technologieën, zoals LIDAR en ultrasone sensoren, om door uw huis te navigeren en obstakels te detecteren en te vermijden. Bovendien kan de gadget werken met zo weinig uitgangsgeluid als 39 dB. De robot wordt geleverd met een zelfreinigende dock met een geïntegreerd touchscreen waarmee u het apparaat kunt bedienen. De hub kan de watertank bijvullen, de stofbak legen en de mopkop reinigen en drogen tot 40 °C (~104 °F). U kunt ook spraakopdrachten of de bijbehorende smartphone-app gebruiken om de gadget te bedienen en updates te bekijken.
 5. Oplaad en vulstation Fulin Robots tbv Pudu CC1
  Oplaad en vulstation Fulin Robots tbv Pudu CC1
  090003
  Laad en vul station tbv Pudu CC1. Het station vult, leegt en laad de Pudu CC1 automatisch op. Afmeting 404x497x274 mm Gewicht 29 kg Communicatie Bleutooth
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.