Aircleaners

Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

 1. Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8. 9. 10 (C)
  Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8. 9. 10 (C)
  275242
  De Aircleaners AC2 zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw en de professionele schilder. Deze luchtfilters zijn een eigen ontwikkeling van Klop Innovations en maken een einde aan ruimtes gevuld met schadelijke stoffen en/of spuitnevel. Compact, licht in gewicht, maakt weinig geluid en de behuizing is oersterk en toch soft. U manoeuvreert eenvoudig in woningen en kleine ruimtes, zonder risico’s op schade. Met LCD scherm, akoestisch alarm bij filter error, weergave van het aantal draaiuren en single filter test. Elke filter kan afzonderlijk gecontroleerd worden in welke mate het verzadigd is. Mogelijkheden om diverse hulpstukken te bevestigen in/aan de roosters. Rechthoekige filters, zodat ze altijd op de juiste manier geplaatst worden. Voor een optimaal resultaat dient de aanwezige lucht circa 8 keer per uur gefilterd worden. Afhankelijk van de grootte van de ruimte plaatst u één of meerdere Aircleaners. Leveringsomvang: Compleet met filterpakket C bestaande uit: filter 8 filter 9 filter 10 Optioneel: Gepersonaliseerde afdekplaat.
 2. Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8, 9, 15 (D)
  Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8, 9, 15 (D)
  275244
  De Aircleaners AC2 zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw en de professionele schilder. Deze luchtfilters zijn een eigen ontwikkeling van Klop Innovations en maken een einde aan ruimtes gevuld met schadelijke stoffen en/of spuitnevel. Compact, licht in gewicht, maakt weinig geluid en de behuizing is oersterk en toch soft. U manoeuvreert eenvoudig in woningen en kleine ruimtes, zonder risico’s op schade. Met LCD scherm, akoestisch alarm bij filter error, weergave van het aantal draaiuren en single filter test. Elke filter kan afzonderlijk gecontroleerd worden in welke mate het verzadigd is. Mogelijkheden om diverse hulpstukken te bevestigen in/aan de roosters. Rechthoekige filters, zodat ze altijd op de juiste manier geplaatst worden. Voor een optimaal resultaat dient de aanwezige lucht circa 8 keer per uur gefilterd worden. Afhankelijk van de grootte van de ruimte plaatst u één of meerdere Aircleaners. Leveringsomvang: Compleet met filterpakket D bestaande uit: filter 8 filter 9 filter 15 Optioneel: Gepersonaliseerde afdekplaat.
 3. Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8. 9. 13 (B)
  Aircleaner AIRBO AC2 Filter 8. 9. 13 (B)
  275243
  De Aircleaners AC2 zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw en de professionele schilder. Deze luchtfilters zijn een eigen ontwikkeling van Klop Innovations en maken een einde aan ruimtes gevuld met schadelijke stoffen en/of spuitnevel. Compact, licht in gewicht, maakt weinig geluid en de behuizing is oersterk en toch soft. U manoeuvreert eenvoudig in woningen en kleine ruimtes, zonder risico’s op schade. Met LCD scherm, akoestisch alarm bij filter error, weergave van het aantal draaiuren en single filter test. Elke filter kan afzonderlijk gecontroleerd worden in welke mate het verzadigd is. Mogelijkheden om diverse hulpstukken te bevestigen in/aan de roosters. Rechthoekige filters, zodat ze altijd op de juiste manier geplaatst worden. Voor een optimaal resultaat dient de aanwezige lucht circa 8 keer per uur gefilterd worden. Afhankelijk van de grootte van de ruimte plaatst u één of meerdere Aircleaners. HEPA H13 filterspectrum: (Fijn) stof Tonerstoffen Pollen Huisstofmijt Bacteriën Virussen Leveringsomvang: Compleet met filterpakket B bestaande uit: filter 8 filter 9 filter 13 (HEPA H13 filter wordt geleverd met test certificaat) Optioneel: Gepersonaliseerde afdekplaat.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.