Vaat / Was

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

46-52 resultaten van 52

Pagina
Pagina
  1. Wasmiddel Clax Mild 33B1
    Wasmiddel Clax Mild 33B1
    400455
    Clax Mild 33B1, compleet enzymatisch vloeibaar hoofdwasmiddel voor het wassen van alle soorten textiel, speciaal ontwikkeld voor gebruik in commerciële- en ziekenhuiswasserijen en wasserijen in eigen beheer. Geschikt voor zowel handmatige als automatische dosering in zacht tot hard water.
  2. Wastabletten W&M GreenCare ACTIV tabs (1,68 kg)
    Wastabletten W&M GreenCare ACTIV tabs (1,68 kg)
    821205
    De formule van ACTIV tabs is ontworpen om het risico van allergische reacties te verminderen. Dankzij geselecteerde parfums en het afzien van kleurstoffen is het ideaal voor de gevoelige huid. Het product respecteert de biologische cycli, en draagt zorg voor de gezondheid en de veiligheid van het schoonmaakpersoneel. ACTIV tabs bevorderen de veiligheid tijdens het werk en geeft schitterende wasresultaten. Enkel het productbij zijn laagste dosering garandeert reeds schitterende prestaties voor zowel wit als gekleurd linnen. Voornamelijk samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen en meteen formule gebaseerd op natuurlijke aloë vera extracten, neemt ACTIV tabs de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
  3. Onthardingszout Broxomatic
    Onthardingszout Broxomatic
    135121
    Broxomatic geeft altijd een schoon wasresultaat. Past in 1 keer in de vaatwasser
  4. Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    400349
    Clax Tabs is een compleet hoofdwasmiddel in tabletvorm speciaal ontwikkeld voor interne wasserijen. Het product is ontwikkeld voor precieze, handmatige dosering en kan toegepast worden bij alle waterhardheden. Clax Tabs is geschikt voor het wassen van alle soorten gekleurd textiel met uitzondering van delicaat linnen en wol.
  5. Vaatwasmiddel Suma Blend L7 20L - Vloeibaar machinaal geschikt voor zacht water, veilig voor aluminium
    Vaatwasmiddel Suma Blend L7 20L - Vloeibaar machinaal geschikt voor zacht water, veilig voor aluminium
    000839
    Suma Blend L7 is een vaatwasmiddel voor machinale vaatwas dat speciaal is samengesteld om in zacht water uitstekend vuil te verwijderen, en om veilig te kunnen worden gebruikt op aluminium. Suma Blend L7 bevat chloor. Suma Blend L7 is een vloeibaar vaatwasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in zowel eentanks vaatwasmachines als pot- en panreinigingsmachines. Het product is bestemd voor gebruik in zacht water. Het bevat een mengsel van alkalische ingrediënten voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten. Het bleekingrediënt helpt vlekken te verwijderen, en corrosie beschermende middelen maken het product geschikt voor gebruik op zachte metalen zoals aluminium.
  6. Vaatwastabletten Dishtabs ALL-IN-ONE - 1,8 KG 100 tabletten
    Vaatwastabletten Dishtabs ALL-IN-ONE - 1,8 KG 100 tabletten
    000862
    Vaatwastabletten All-in-one. - 3 in 1 werking: ontvertter, zout en glansspoelmiddel. - Met oplosbare folie. - Ingrediënten van plantaardige en minerale oorsprong. - Fosfaatvrij. De Greenspeed vaatwastabletten hebben een 3 in 1 werking: ze zorgen voor een krachtige ontvetting, een zoutwerking en een schitterende glans. Keer op keer is uw vaat vet- en vlekvrij. De tabs zijn eenvoudig in gebruik en zijn geschikt voor een huishoudelijke of semi-industriële afwasmachines. De folie rond de tab is oplosbaar en de verpakking bestaat uit gerecycled karton.
  7. Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    553611
    Robijn vloeibaar wasmiddel Color, voor de gekleurde was. Klein & krachtig verpakking, voldoende voor 160 wasbeurten.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

46-52 resultaten van 52

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.