Vaat / Was

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31-40 resultaten van 40

Pagina
Pagina
  1. Wasmiddel Clax 33B1 Plus
    Wasmiddel Clax 33B1 Plus
    400399
    Clax Plus 33B1, compleet enzymatisch vloeibaar hoofdwasmiddel. Speciaal ontwikkeld voor gebruk in commerciële, ziekenhuis- en interne wasserijen. Geschikt voor zowel handmatige als automatische diosering.
  2. Wasmiddel Clax Revoflow ENZI 20X1
    Wasmiddel Clax Revoflow ENZI 20X1
    400418
    Clax Revoflow ENZI 20X1, zeer geconcentreerd fosfaatvrij enzymatisch vloeibaar wasmiddel, specifiek geschikt voor het Clax Revoflow doseersysteem. Zorgt voor uitstekende vetverwijdering, zowel bij hoge als lage temperaturen. Zeer effectief bij eiwithoudend vuil (bijvoorbeeld bloed- en voedselvlekken).

    Gebruik professionele wasmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  3. Wasmiddel Clax Revoflow Pro 35X1
    Wasmiddel Clax Revoflow Pro 35X1
    400415
    Diversey Clax Revoflow Pro 35X1, sterk geconcentreerd hoofdwasmiddel t.b.v. Revoflow systeem. Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij alle waterhardheden. Bevat bleek.
  4. Waspoeder W&M Tana Activ color
    Waspoeder W&M Tana Activ color
    000267
    Activ Color is een speciaal ontwikkeld wasmiddel voor gekleurd textiel dat kleurvervaging voorkomt zonder witmakers of optische witmakers. Geschikt voor alle textiel behalve wol en zijde
  5. Waspoeder Robijn Pro Formula Color 8kg - Waspoeder voor gekleurde stoffen
    Waspoeder Robijn Pro Formula Color 8kg - Waspoeder voor gekleurde stoffen
    000578
    Robijn Pro Formula Waspoeder Color reinigt en verwijdert niet alleen vlekken, maar zorgt ook voor gekleurde stoffen. Dit dankzij de kleurbeschermers in de formulering die zorgen dat kleuren langer mooi blijven, zelfs bij veelvuldig wassen.
  6. Vlekverwijderaar VANISH Vlekverwijderaar Oxi Action Crystal White Powder
    Vlekverwijderaar VANISH Vlekverwijderaar Oxi Action Crystal White Powder
    000421
    Vanish Oxi Action poeder vlekverwijderaar voor witte was maakt een einde aan vlekken in je kleding. Maakt je kleding bij elke was nóg witter. Ook geschikt als voorbehandeling.
  7. Wasmiddel Clax Microwash forte Pur-Eco 32B1
    Wasmiddel Clax Microwash forte Pur-Eco 32B1
    000704
    Clax Microwash forte Pur-Eco is een compleet hoofdwasmiddel dat is samengesteld voor gebruik in interne wasserijen. Dit product is speciaal geschikt voor het wassen van microvezeldoeken en moppen en kan worden toegepast bij medium tot hard water. Clax Microwash forte Pur-Eco zorgt ervoor dat de unieke structuur van microvezeldoeken en moppen wordt beschermd, zodat deze optimaal blijven reinigen en een optimale levensduur hebben. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en voldoen aan de wensen van leveranciers van microvezelmateriaal. Clax Microwash forte Pur-Eco kan tevens gebruikt worden voor gekleurde textiel doordat het product geen bleek bevat. Clax Microwash forte Pur-Eco is een enzymatisch waspoeder, gebaseerd op een effectief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen, waterontharders, antivergrauwingsmiddelen en anti-corrosieve stoffen. Het evenwichtige mengsel van oppervlakte-actieve stoffen, resulteert in een uitstekende verwijdering van vettig/olieachtig vuil en vuildeeltjes en de dispersie van vuilcomponenten. Het waskrachtversterkingssysteem zorgt voor een lage concentratie calciumionen waardoor het neerslaan van wasmiddelcomponenten voorkomen wordt. Hardheidsbinders fungeren tevens als anti-vergrauwingsmiddelen door vuildeeltjes zwevend te houden (voorkomt het opnieuw neerslaan). Hiernaast zijn er andere ingrediënten met anti-neerslagwerking aan het product toegevoegd.
  8. Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    400349
    Clax Tabs is een compleet hoofdwasmiddel in tabletvorm speciaal ontwikkeld voor interne wasserijen. Het product is ontwikkeld voor precieze, handmatige dosering en kan toegepast worden bij alle waterhardheden. Clax Tabs is geschikt voor het wassen van alle soorten gekleurd textiel met uitzondering van delicaat linnen en wol.
  9. Waspoeder Omo Professional White 120 wasbeurten
    Waspoeder Omo Professional White 120 wasbeurten
    556675
    Omo professionele waspoeder White, XXL verpakking, voldoende voor 120 wasbeurten.
  10. Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    553611
    Robijn vloeibaar wasmiddel Color, voor de gekleurde was. Klein & krachtig verpakking, voldoende voor 160 wasbeurten.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31-40 resultaten van 40

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.