Keuken

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 81

Pagina
  1. Ontvettingsmiddel Suma Extend D3
    Ontvettingsmiddel Suma Extend D3
    550037
    Suma Extend D3, gebruiksklaar vloeibaar ontvettingsmiddel voor het verwijderen van vet, ingebrand vuil en vetten van ovens, grills, afzuigkappen etc. Koudontvetter zonder oplosmiddelen.
  2. Grillreiniger Sure Grill Cleaner
    Grillreiniger Sure Grill Cleaner
    650093
    Sure Grill Cleaner, 100% biologisch afbreekbare grillreiniger. Voor de dagelijkse reiniging van ovens, grills en salamanders.
  3. Desinfectant Divosan Etha-Plus
    Desinfectant Divosan Etha-Plus
    585616
    Diversey Divosan Etha-Plus, 80% gedenatureerde ethanol voor het tussentijds desinfecteren van kleine oppervlakken. Toepasbaar in o.a. de gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie, horeca en retail. Voorzien van toelatingsnummer 14023.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  4. Startpakket Greenspeed Multi Wipes + Lacto Des
    Startpakket Greenspeed Multi Wipes + Lacto Des
    001800
    Greenspeed Multi Wipes + Lacto Des startpakket. Totaalpakket voor het maken van desinfecterende doeken. Geschikt voor het reinigen en ontsmetten van alle zuur- en waterbestendige oppervlakken. Bevat 1 gele 4 liter emmer, hermetisch af te sluiten met deksel, 1 x maatbeker 1 liter, 3 x Multi Wipes op rol (250 stuks per rol) en 1 x 5 liter Lacto Des.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  5. Handdesinfectant Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer 1000 ml S4
    Handdesinfectant Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer 1000 ml S4
    170250
    Tork Acohol Liquid Hand Sanitizer, 1000 ml. Vloeibare alcohol handdesinfectant t.b.v. de Tork S4 Foam Soap dispensers.Voorzien van toelatingsnummer 15170.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  6. Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF12400
    Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF12400
    998118
    Deb Stoko InstantFoam Complete, uiterst effectief handdesinfectiemiddel op alcoholbasis in schuimvorm. Voorzien van toelatingsnummer 14946.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  7. Desinfectiemiddel Veip Acticid
    Desinfectiemiddel Veip Acticid
    160124
    Veip Acticid, desinfectiemiddel op basis van 80% gedenatureerde alcohol. Voor de desinfectie van kleine oppervlakken. Voorzien van toelatingsnummer 14021.

    Gebruik biocide veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  8. Vloeibaar schuurmiddel JD Room - Care  DI R7
    Vloeibaar schuurmiddel JD Room - Care DI R7
    589803
    Vloeibaar schuurmiddel Reinigt, polijst en glanst.
  9. Handalcohol Desco 81 Alcohol Clear Liquide
    Handalcohol Desco 81 Alcohol Clear Liquide
    999050
    Desco 81, hygiënisch handreinigingsmiddel op basis van isopropylalcohol. Speciaal ontwikkeld voor het wassen van de handen waar geen water voorhanden is. Te gebruiken voor industrie, laboratorium, klinieken, gezondheidszorg etc. Voorzien van toelatingsnummer 15078.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  10. Oven- en Grillreiniger Cif Pro Formula
    Oven- en Grillreiniger Cif Pro Formula
    580740
    Ovenreiniger voor het snel verwijderen van hardnekkige vetaanslag en ingebrande voedselresten. Geschikt voor reinigen van ovens, grills, roosters en bakplaten.
  11. Alkalisch reinigingsmiddel Diverclean EnduroPlus VE18
    Alkalisch reinigingsmiddel Diverclean EnduroPlus VE18
    588932
    Diverclean Enduroplus is een vloeibare hooggechloreerde, medium alkalische reiniger met hoge retentie, ontworpen voor dagelijkse milieureiniging in een breed scala van zware reinigingstoepassingen in de voedingsmiddelen-, dranken- en zuivelindustrie.
  12. Allesreiniger Suma Total Conc D2.4-Conc 3x2L
    Allesreiniger Suma Total Conc D2.4-Conc 3x2L
    587961
    Suma Total D2.4 conc is een superieure laagschuimende allesreiniger met sterk ontvettende werking. Veilig voor alle te reinigen objecten in ruimten waar met voedsel wordt gewerkt. Alleen geschikt voor dosering met behulp van Divermite doseersysteem. Verpakt in unieke, zeer eenvoudig te plaatsen, navulzak. Door gebruik van de Divermite dispenser altijd de juiste dosering. Suma Total D2.4 conc is een pH-neutraal, hooggeconcentreerd vloeibaar reinigingsmiddel dat geschikt is voor het reinigen van alle watervaste oppervlakken in de keuken. Het is een optimaal mengsel van o.a. anionogene en niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen en sekwestreermiddelen. Deze uitgekiende combinatie maakt het product sterk ontvettend, perfect bevochtigend, geschikt voor zowel handmatig als machinaal gebruik en toepasbaar bij alle waterhardheden.
  13. Ontvetter Taski SURE Cleaner & Degreaser SD
    Ontvetter Taski SURE Cleaner & Degreaser SD
    000370
    SURE Cleaner & Degreaser is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner & Degreaser is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren. Door gebruik van SmartDose altijd de juiste dosering. Geschikt voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken Goed bevochtigend vermogen Bevat geen geur- of kleurstoffen Bevat plantaardige ingrediënten verkregen uit hernieuwbare bronnen 100% biologisch afbreekbaar via een natuurlijk ontbindingsproces Geen classificatie voor milieu en veiligheid. Geen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig
  14. Oven, grill en barbecuereiniger HG
    Oven, grill en barbecuereiniger HG
    000486
    Het schoonmaken van aangekoekt eten en vet in een oven, grill of bakplaat is normaal gesproken een heel karwei, maar vanaf nu heel eenvoudig. Ook de barbecue schoonmaken is een eenvoudige klus met deze barbecue reiniger. En dat niet alleen. Onze ovenreiniger is ook uitermate geschikt om verkleuringen aan roestvrijstalen bakplaten te verhelpen.
  15. Afwasmiddel Dreft Original (430ml)
    Afwasmiddel Dreft Original (430ml)
    000551
    Uw vaat wordt weer stralend schoon met dit afwasmiddel van Dreft. Dreft heeft een langdurige reinigende kracht, zodat uw vaat stralend schoon wordt en extra lang blijft glanzen. Vet en etensresten worden op een effectieve manier verwijderd en bovendien blijft er een heerlijke frisse geur achter. Door de geconcentreerde formule heeft u maar een klein beetje afwasmiddel nodig voor een verbluffend resultaat. Doordat het middel langdurig schuimt hoeft u het water ook minder vaak te verversen, waardoor dit een stuk duurzamer is. In de verpakking zit 430 ml.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 81

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.