Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

106-110 resultaten van 110

Pagina
  1. Sanitairreiniger Comtesse Urinevreter
    Sanitairreiniger Comtesse Urinevreter
    200240
    Comtesse urinevreter, sanitairreiniger die reinigt en geuren voorkomt en verdrijft. Tevens helpt het uw afvoer schoon te houden, door een combinatie van biologisch afbreekbare zepen en geselecteerde micro-organismen. Fris van geur met een langdurige werking. Is lang houdbaar en bevordert de natuurlijke afbraak in septi-tanks.
  2. Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd
    Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd
    252046
    Comtesse Trapschoon trappenhuisreiniger, verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. Kan worden toegepast op de meeste oppervlakken zoals beton, kunststof en aluminium.
  3. Graffitireiniger PreTagg EcoSpray
    Graffitireiniger PreTagg EcoSpray
    620620
    PreTagg EcoSpray, 100% biologisch afbreekbare kant-en-klare reiniger voor het verwijderen van o.a. graffiti, inkt, verf en andere soorten bekladderingen op gesloten ondergronden (niet poreus). Kan gebruikt worden op bv. metalen, (plexi)glas, kunststoffen en Trespa, maar dient altijd op een onopvallende plek uitgetest te worden.
  4. Gevelreiniger PreClean SuperRenovator ZR
    Gevelreiniger PreClean SuperRenovator ZR
    620310
    PreClean® SuperRenovator ZR is een sterk de-emulgerend reinigingsproduct op basis van oppervlakte-actieve stoffen met een lage pH speciaal ontwikkeld voor het effectief verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale verontreinigingen. PreClean® SuperRenovator ZR is uitstekend toepasbaar op minerale ondergronden zoals metselwerk, tegelwerk, uitgewassen grindbeton etc. PreClean® SuperRenovator ZR is uitermate geschikt om atmosferische aanslag die reeds is opgebouwd in vele jaren snel en effectief te verwijderen. Daarnaast is PreClean® SuperRenovator ZR ook goed toepasbaar om geëtst glas te ontetsen eventueel i.c.m. bijvoorbeeld PreClean® N-Crème.

    Gebruik gevelreinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  5. Gevelreiniger PreClean Soft Eco Industrie
    Gevelreiniger PreClean Soft Eco Industrie
    620410
    PreClean® SoftEco Industry NV is een revolutionair innovatief reinigingsproduct gebaseerd op de nieuwste 100% biologische en ecologische grondstoffen. Hierdoor is PreClean® SoftEco Industry NV een uiterst milieuvriendelijk reinigingsproduct. PreClean® SoftEco Industry NV is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van hardnekkige organische en anorganische fimvormende coatings, lijm (resten), graffiti en andere aanslag op o.a. metselwerk, glad beton, glas, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen, gecoat aluminium, deuren en ramen, etc.

    Gebruik industriele reinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

106-110 resultaten van 110

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.