Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

721-735 resultaten van 755

Pagina
  1. Luchtverfrisser Tork Constante Breeze A3
    Luchtverfrisser Tork Constante Breeze A3
    170307
    Tork Constante Luchtverfrisser Lentebries zorgt voor een frisse geur in de sanitaire ruimte, dankzij een intense aroma’s van bloemen, ylang-ylang en houtachtige aroma’s, en laat een constante frisse bries achter. Geschikt voor Tork Constante Luchtverfrissing Dispensers, die bewezen gebruiksvriendelijk zijn voor schoonmakers. Zorgvuldig geselecteerde geur bevat geurneutralisator die onaangename geurtjes elimineert in plaats van deze alleen maar te maskeren, voor een altijd frisse sanitaire ruimte. Een systeem zonder drijfgas, met alleen parfum. Niet als ontvlambaar aangemerkt en geen perslucht.
  2. Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    Wastablet Clax Tabs 33E1 t.b.v. gekleurde was
    400349
    Clax Tabs is een compleet hoofdwasmiddel in tabletvorm speciaal ontwikkeld voor interne wasserijen. Het product is ontwikkeld voor precieze, handmatige dosering en kan toegepast worden bij alle waterhardheden. Clax Tabs is geschikt voor het wassen van alle soorten gekleurd textiel met uitzondering van delicaat linnen en wol.
  3. Ontvetter SURE Cleaner & Degreaser DVM
    Ontvetter SURE Cleaner & Degreaser DVM
    000805
    SURE Cleaner & Degreaser is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner & Degreaser is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren. Door gebruik van de Divermite dispenser van Diversey verkrijgt men altijd de juiste dosering.
  4. Foamzeep Satino SF2
    Foamzeep Satino SF2
    070110
    Licht geurende schuimzeep voor lichte tot matige vervuiling, pH-neutraal en in een geoptimaliseerde verpakking. Zachte reiniging voor de handen en een subtiele geur voor een aanhoudend gevoel van zuiverheid: de schuimzeep is optimaal voor lichte tot matige vervuiling en ook geschikt voor veelvuldig handen wassen, zonder de huid te belasten. Nu in een geoptimaliseerde verpakking! Het vulniveau is vrij zichtbaar in de dispenser en de stazak is eenvoudiger en sneller te vervangen. Het gesloten systeem met geïntegreerde pomp is bovendien bijzonder hygiënisch.
  5. Toiletverzorger Prefum
    Toiletverzorger Prefum
    633000
    Prefum toiletverzorger. Toiletreiniger met langdurige frisse geur. Voorkomt kalk- en urinesteenaanslag.

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  6. Vaatwasmiddel Suma Blend L7 20L - Vloeibaar machinaal geschikt voor zacht water, veilig voor aluminium
    Vaatwasmiddel Suma Blend L7 20L - Vloeibaar machinaal geschikt voor zacht water, veilig voor aluminium
    000839
    Suma Blend L7 is een vaatwasmiddel voor machinale vaatwas dat speciaal is samengesteld om in zacht water uitstekend vuil te verwijderen, en om veilig te kunnen worden gebruikt op aluminium. Suma Blend L7 bevat chloor. Suma Blend L7 is een vloeibaar vaatwasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in zowel eentanks vaatwasmachines als pot- en panreinigingsmachines. Het product is bestemd voor gebruik in zacht water. Het bevat een mengsel van alkalische ingrediënten voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten. Het bleekingrediënt helpt vlekken te verwijderen, en corrosie beschermende middelen maken het product geschikt voor gebruik op zachte metalen zoals aluminium.
  7. Handzeep Comtesse Dura Future met pompje
    Handzeep Comtesse Dura Future met pompje
    200275
    Comtesse Dura Future, hooggeconcentreerde mildehandreiniger. Fris geparfumeerd met hoogwaardige huidbeschermers.
  8. Luchtverfrissing Dispenser Tork Constante zwart A3
    Luchtverfrissing Dispenser Tork Constante zwart A3
    170306
    Tork Constante Luchtverfrissing Dispenser uit de Tork Elevation-lijn gebruikt een unieke, hightech distributietechnologie voor het voortdurend en gelijkmatig verspreiden van geur. Gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" voor eenvoudig bijvullen. Verkrijgbaar in drie zorgvuldig geselecteerde geuren, Lentebries, Bloesem en Geurneutraliserend, voor langdurige, continue frisheid in elke sanitaire ruimte. Gemaakt voor een continue, aangename ervaring, zodat klachten over sanitaire ruimtes worden voorkomen. De frisse geur blijft lang hangen, dankzij de unieke verspreidingstechnologie* Een gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" systeem** dat eenvoudig kan worden bijgevuld door een lagere plaatsing, in vergelijking met traditionele systemen die vaak hoog moeten worden geplaatst om effectief te kunnen zijn. Flexibele plaatsing op een makkelijk te bereiken hoogte voor schoonmaakpersoneel betekent dat u geen speciale apparatuur nodig hebt of extra onderhoudskosten krijgt
  9. Vaatwastabletten Dishtabs ALL-IN-ONE - 1,8 KG 100 tabletten
    Vaatwastabletten Dishtabs ALL-IN-ONE - 1,8 KG 100 tabletten
    000862
    Vaatwastabletten All-in-one. - 3 in 1 werking: ontvertter, zout en glansspoelmiddel. - Met oplosbare folie. - Ingrediënten van plantaardige en minerale oorsprong. - Fosfaatvrij. De Greenspeed vaatwastabletten hebben een 3 in 1 werking: ze zorgen voor een krachtige ontvetting, een zoutwerking en een schitterende glans. Keer op keer is uw vaat vet- en vlekvrij. De tabs zijn eenvoudig in gebruik en zijn geschikt voor een huishoudelijke of semi-industriële afwasmachines. De folie rond de tab is oplosbaar en de verpakking bestaat uit gerecycled karton.
  10. Interieurreiniger Diversey Room Care R3-plus Pur-Eco
    Interieurreiniger Diversey Room Care R3-plus Pur-Eco
    000866
    Geconcentreerde reiniger voor het streeploos reinigen van ramen, spiegels en andere waterbestendige harde oppervlakken. Alleen te gebruiken met het Divermite/DQFM doseer- en verdunningsysteem. Ook beschikbaar in volledig recyclebare monolayer pouch. Zeer effectief, pH neutraal in gebruik Droogt snel en streeploos Lichte, delicate en frisse geur Unieke en milieuvriendelijke pouch-technologie Voldoet aan de eisen van het EU Ecolabel
  11. Ontvetter en vloerreiniger SURE Cleaner & Degreaser
    Ontvetter en vloerreiniger SURE Cleaner & Degreaser
    000886
    SURE Cleaner & Degreaser is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner & Degreaser is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren en voor het topstrippen van de vloer.
  12. Handzeep Scott Kimcare Industrie Premier Handreiniger 9522, Groen
    Handzeep Scott Kimcare Industrie Premier Handreiniger 9522, Groen
    000889
    Kimcare Industrie Premier Handreiniger is de essentiële handreiniger voor alle werkomgevingen. Deze groene, licht geurende vloeibare hand gel is de perfecte kosteneffectieve en professionele oplossing om u te helpen de hoogste standaarden te handhaven van hygiëne en uitstraling in uw bedrijf. De krachtige geavanceerde formule is perfect voor het verwijderen van zware olie, vet, teer en de meeste inkt, maar is zacht voor de handen. 2 x Premier vloeibare handzeep flacons, Groen, 3, 5 l (7 liter in totaal) Groene, licht geurende vloeibare gelhandreiniger Geavanceerde formule verwijdert zware olie, vet, teer en de meeste inkt Bevat aloë vera en andere natuurlijke hydraterende bestanddelen om de huid te voeden Geschikt voor Kimberly-Clark Professional™ Handreiniger Dispenser - Zwart 6951
  13. Waspoeder Robijn Pro Formula Color 8kg - Waspoeder voor gekleurde stoffen
    Waspoeder Robijn Pro Formula Color 8kg - Waspoeder voor gekleurde stoffen
    000578
    Robijn Pro Formula Waspoeder Color reinigt en verwijdert niet alleen vlekken, maar zorgt ook voor gekleurde stoffen. Dit dankzij de kleurbeschermers in de formulering die zorgen dat kleuren langer mooi blijven, zelfs bij veelvuldig wassen.
  14. Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd
    Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd
    252046
    Comtesse Trapschoon trappenhuisreiniger, verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. Kan worden toegepast op de meeste oppervlakken zoals beton, kunststof en aluminium.
  15. Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    Wasmiddel Robijn Color K & K vloeibaar 160 wasbeurten
    553611
    Robijn vloeibaar wasmiddel Color, voor de gekleurde was. Klein & krachtig verpakking, voldoende voor 160 wasbeurten.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

721-735 resultaten van 755

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.