Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

616-630 resultaten van 751

Pagina
  1. Vloerreiniger Taski Jontec 300 free IntelliDose
    Vloerreiniger Taski Jontec 300 free IntelliDose
    588870
    Taski Jontec 300 free IntelliDose, hooggeconcentreerde laagschuimende neutrale reiniger voor alle waterbestendige vloeren. Te gebruiken in Taski schrobzuigmachines uitgevoerd met Taski IntelliDose productverdunningssysteem.
  2. Spiritus PB
    Spiritus PB
    156405
    PB Spiritus. Reinigt streeploos ramen, autoruiten, tegels, spiegels etc.

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  3. Ozondispenser Tersano IClean PRO blauw/wit
    Ozondispenser Tersano IClean PRO blauw/wit
    126310
    Tersano IClean, ozondispenser. Met de iClean Pro wordt met één klik op de knop gewoon kraanwater omgezet in gestabiliseerd ozonwater. Voorzien van groot waterreservoir van 350 ml. Zeer geschikt voor professioneel gebruik.
  4. Ozonfilter Tersano iClean mini
    Ozonfilter Tersano iClean mini
    126302
    Tersano iClean mini, transformeert koud leidingwater in veilig en effectief ozonwater. Elimineert schimmels, bacteriën en geurtjes. Afmeting 8,5 x 6,2 x 2,3 cm.
  5. Ozoncartridge Tersano SAO-24H t.b.v. Lotus PRO dispenser
    Ozoncartridge Tersano SAO-24H t.b.v. Lotus PRO dispenser
    126301
    Tersano SAO-24H cartridge, stabilisatiemodule die kalk en mineralen uit koud leidingwater filtert. Zorgt in combinatie met de Lotus PRO dispenser voor 24 uurs gestabiliseerd ozonwater. Vervangen na 3000 liter water.
  6. Ozondispenser Tersano Lotus PRO incl. dispenser kabel
    Ozondispenser Tersano Lotus PRO incl. dispenser kabel
    126300
    Tersano Lotus PRO dispenser, filtert zuurstof uit de lucht en zorgt ervoor dat elektriciteit wordt toegevoegd aan de zuurstof, hierdoor onstaat ozon. Zet leidingwater om naar ozonwater. Afmeting 57 x 47 x 25 cm.
  7. Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
    Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
    800780
    De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Het gepatenteerde product werkt met ultrasone trillingen. Deze trillingen creëren kleine, krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen en zo kalk en aangehecht vuil in een handomdraai verwijderen uit het toilet. De Wecoline BubbleFlush wordt in de toiletpot gehouden waarbij er geen fysieke kracht van de medewerk(st)er gevraagd wordt. De Wecoline BubbleFlush is aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar. USPs: • Toiletten reinigen zonder reinigingsmiddelen • Dagelijks én periodiek te gebruiken • Ergonomisch in gebruik
  8. Handalcohol Desco 81 Alcohol Clear Liquide
    Handalcohol Desco 81 Alcohol Clear Liquide
    999050
    Desco 81, hygiënisch handreinigingsmiddel op basis van isopropylalcohol. Speciaal ontwikkeld voor het wassen van de handen waar geen water voorhanden is. Te gebruiken voor industrie, laboratorium, klinieken, gezondheidszorg etc. Voorzien van toelatingsnummer 15078.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  9. Interieurreiniger Taski Sprint Spitfire Plus
    Interieurreiniger Taski Sprint Spitfire Plus
    300340
    Gebruiksklare, alkalische krachtige reiniger voor de meeste alkali-bestendige, harde oppervlakken. Formulering op basis van alkaline en oplosmiddelen Goede emulgerende kracht Niet naspoelen, laat geen strepen achter Aangenaam frisse geur Unieke, gepatenteerde Odour Neutralizing Technology (O.N.T.)
  10. Luchtverfrisservulling Good Sense Shea & Sandalwood O3c
    Luchtverfrisservulling Good Sense Shea & Sandalwood O3c
    519064
    Supergeconcentreerd navulpatroon, die een fijne, droge verspreiding van de geur geeft. Het parfum bevat de Geur Neutraliserende Technologie (O.N.T technologie), die de bron vernietigt van onaangename geuren en deze chemisch neutraliseert. Het is effectief tegen verschillende onaangename geuren zoals urine, lichaamsgeuren, rook, schimmel en meeldauw. Good Sense Shea & Sandalwood geeft een significante vermindering van onaangename geuren onmiddellijk na verspreiding van de geur met een vier uur durende werking.
  11. Luchtverfrisservulling Good Sense Fresh
    Luchtverfrisservulling Good Sense Fresh
    519065
    Supergeconcentreerd navulpatroon, die een fijne, droge verspreiding van de geur geeft. Het parfum bevat de Geur Neutraliserende Technologie (O.N.T technologie), die de bron vernietigt van onaangename geuren en deze chemisch neutraliseert. Het is effectief tegen verschillende onaangename geuren zoals urine, lichaamsgeuren, rook, schimmel en meeldauw. Good Sense Fresh Linen geeft een significante vermindering van onaangename geuren onmiddellijk na verspreiding van de geur met een vier uur durende werking.
  12. Afwasmiddel Sun Proformula Vloeibaar
    Afwasmiddel Sun Proformula Vloeibaar
    580739
    Handafwasmiddel met frisse citroengeur die zorgt voor effectieve verwijdering van vet en een stralend, streeploos resultaat.
  13. Bleekmiddel Clax Bright bleach 44A1
    Bleekmiddel Clax Bright bleach 44A1
    580737
    Clax Bright is een bleekmiddel dat speciaal is geformuleerd voor gebruik in commerciële, gezondheidszorg- en interne wasserijen. Het product dient toegepast te worden tussen 40 – 50°C en kan gebruikt worden voor alle soorten textiel met uitzondering van wollen en nylon (polyamide) artikelen. Clax Bright wordt gebruikt in combinatie met Clax Plus om de operationele kosten te reduceren, om textielslijtage tegen te gaan en om de wastijden te verminderen.
  14. Spoelglans Sun Pro Formula
    Spoelglans Sun Pro Formula
    580738
    Spoelglans voor streepvrije resultaten bij alle waterhardheden. Voor optimale resultaten en snelle droging samen gebruiken met Sun vaatwasmiddelen en Sun zout.
  15. Oven- en Grillreiniger Cif Pro Formula
    Oven- en Grillreiniger Cif Pro Formula
    580740
    Ovenreiniger voor het snel verwijderen van hardnekkige vetaanslag en ingebrande voedselresten. Geschikt voor reinigen van ovens, grills, roosters en bakplaten.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

616-630 resultaten van 751

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.