Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

46-60 resultaten van 110

Pagina
  1. Vloeibaar schuurmiddel Piek citroen
    Vloeibaar schuurmiddel Piek citroen
    160009
    Piek schuurmiddel met citroengeur. Onderhoudsprodukt gemaakt voor het schoonmaken en het onderhoud van baden, wastafels, chroomwerk, potten, tegels.
  2. Ontvetter W&M Tana TANEX primus
    Ontvetter W&M Tana TANEX primus
    821096
    Tanex Primus, krachtige ontvetter en reiniger, speciaal ontwikkeld om elk soort vuil te verwijderen dat voorkomt na bouwwerkzaamheden.
  3. Vloerreiniger W&M Tana TANEX vivaceram
    Vloerreiniger W&M Tana TANEX vivaceram
    821095
    Tana Tanex Vivaceram, grondige reiniger voor de renovatie en het onderhoud van tegels. Maakt zelfs het hardnekkigste vuil snel los, werkt in de diepte en verwijdert grauwe sluier.

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  4. Ontvetter Prochemko Vetclean alkalisch
    Ontvetter Prochemko Vetclean alkalisch
    998322
    Prochemko Vetclean, zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter. Geschikt voor Heavy Duty reiniging zoals roet- en brandschade.
  5. Vloerverzorgingsmiddel W&M Tana TAWIP original C (navul)
    Vloerverzorgingsmiddel W&M Tana TAWIP original C (navul)
    821180
    Tana Tawip Original C, navulverpakking. Geconcentreerde vloerverzorgingsmiddel op polywasbasis. Reinigt en onderhoudt de vloer in één bewerking en laat een aangename geur na. Laat een beschermende filmlaag na, die herbevuiling voorkomt.
  6. Handzeep W&M GreenCare LAVAMANI rosé
    Handzeep W&M GreenCare LAVAMANI rosé
    821066
    LAVAMANI rosé is een geparfumeerde handwaslotion met een aangename amandelgeur. Het schuim is gemakkelijk af te spoelen. Aangenaam in gebruik. LAVAMANI rosé is dermatologisch getest en respecteert het natuurlijk evenwicht van de huid. Bevat géén zeep, geen parabenen en geen alkalische bestanddelen. De vochtregulerende substanties beschermen de huid tegen uitdroging.
  7. *Alcoholdoekjes Suma
    *Alcoholdoekjes Suma
    558305
    Suma alcoholdoekjes, voor het effectief reinigen van kleine voorwerpen en oppervlakken. Voorzien van toelatingsnummer 14025.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  8. Leerreiniger Natural Leather Cleaner
    Leerreiniger Natural Leather Cleaner
    160554
    Royal Natural Leather Cleaner, veilige lederreiniger voor alle leersoorten. Reinigt effectief en verwijdert vlekken en oude, vervuilde lagen leercreme.
  9. Industriele vloerreiniger PreClean AL50
    Industriele vloerreiniger PreClean AL50
    620020
    PreClean® AL50 is een krachtige innovatieve alkalische reiniger en bevat een krachtige samenstelling van penetranten, oppervlakte actieve stoffen en detergenten, die de moleculaire structuur van de vuil en vet aanslag kunnen afbreken, zonder schade aan het oppervlak zelf te veroorzaken. PreClean® AL50 werkt ook in het geval van extreem vastzittende opgehoopte vetlagen en vuil. PreClean® AL50 is een revolutionair alkalisch reinigingsproduct dat uitermate geschikt is voor gebruik op bijvoorbeeld industriële vloeren en wanden. PreClean® AL50 werkt opgehoopte vet en vuillagen gemakkelijk op. Door de laagschuimende eigenschappen is het toepasbaar in boenschrobmachines..

    Gebruik industriele reinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  10. Gevelreiniger PreCare PolishCreme NV
    Gevelreiniger PreCare PolishCreme NV
    999250
    PreCare PolishCrème NV, sterk polijstend reinigings- en onderhoudsmiddel met sterk conserverende eigenschappen. Toepasbaar op o.a. aluminium, kunststof, plastisol etc. Reinigt, polijst en beschermt.
  11. Gevelreiniger PreClean AL10F
    Gevelreiniger PreClean AL10F
    620130
    PreClean® AL10F is een middelmatig schuimende krachtige innovatieve alkalische reiniger en bevat een krachtige samenstelling van biologisch afbreekbare oplosmiddelen en penetranten. PreClean® AL10F verwijdert eenvoudig atmosferische vervuiling zoals vetten, straatvuil, zouten, vinger tasten, roetdeeltjes etc. Vanwege de niet brandbare, niet giftige eigenschappen van dit product kan het op praktisch alle harde ondergronden gebruikt worden, zoals gecoate oppervlakken, aluminium ondergronden gemoffeld, geanodiseerd, RVS etc., alvorens deze te conserveren d.m.v. bijvoorbeeld PreCare RenoCoat® of PreCare RenoCoat® WB.

    Gebruik gevelreinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  12. Gevelreiniger PreClean AL 10
    Gevelreiniger PreClean AL 10
    620010
    PreClean® AL10 is een krachtige innovatieve alkalische reiniger en bevat een krachtige samenstelling van penetranten, oppervlakte actieve stoffen en detergenten, die de moleculaire structuur van de vuil en vet aanslag kunnen afbreken, zonder schade aan het oppervlak zelf te veroorzaken. PreClean® AL10 werkt ook in het geval van extreem vastzittende opgehoopte vetlagen en vuil. Vanwege de niet brandbare, niet giftige eigenschappen van dit product kan het op praktisch alle harde ondergronden gebruikt worden, zoals gecoate oppervlakken, aluminium ondergronden gemoffeld, geanodiseerd, RVS etc., alvorens deze te conserveren d.m.v. bijvoorbeeld PreCare RenoCoat®.

    Gebruik industriele reinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  13. Handzeep Euro Eurobac 500 ml
    Handzeep Euro Eurobac 500 ml
    150165
    Mevon Eurobac antibacteriële handzeep. Handzeep met hygiënische en reinigende werking. Vulling t.b.v. type Santral/Ingoman.
  14. Graffitiverwijderaar PreTagg Shadow Remover Thix
    Graffitiverwijderaar PreTagg Shadow Remover Thix
    620360
    PreTagg Shadow Remover Thix, alkalische graffitiremover in gelvorm. Uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en/of schaduwen.

    Gebruik graffitiverwijderaars veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  15. Gevelreiniger PreClean AL100
    Gevelreiniger PreClean AL100
    620120
    PreClean® AL100 is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van organische vervuiling zoals hardnekkig vet en olievlekken. PreClean® AL100 lost de kleeflaag waarmee vet en vuil zich aan het oppervlak vast hecht op. Vervolgens dringt PreClean® AL100 diep in de vervuiling en emulgeert deze zodat het vuil gemakkelijk verwijderd kan worden..

    Gebruik gevelreinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

46-60 resultaten van 110

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.