Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 75

Pagina
  1. Handzeep Tork Extra Mild Mini Liquid Soap S2
    Handzeep Tork Extra Mild Mini Liquid Soap S2
    170022
    Tork Extra Mild Mini Vloeibare zeep, 475 ml. Biedt extra verzorging voor de gevoelige huid. Bevat milde ingrediënten en is vrij van parfum en kleurstoffen.
  2. Handcreme Deb Stoko Stokoderm Protect Pure UPW100mL
    Handcreme Deb Stoko Stokoderm Protect Pure UPW100mL
    100035
    Deb Stoko Stokoderm Protect Pure, universele creme die voor het werk aangebracht wordt om de huid te beschermen tegen (op water en niet op water gebaseerde) verontreinigingen op de werkplek, zoals olie en oplosmiddelen. Ongeparfumeerd. Ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.
  3. Handzeep Deb Stoko Kresto Citrus CIT4LTR
    Handzeep Deb Stoko Kresto Citrus CIT4LTR
    999003
    Deb Stoko Kresto Citrus, krachtige handreiniger met natuurlijke extracten van sinaasappelolie in combinatie met maïsmeel-handscrub. Verwijdert hardnekkig industrieel vuil, van olie en vet tot vele soorten verf en lijm. Vochtinbrengend. (Voorheen Deb Citrus Power Wash - naamswijziing, product is gelijk gebleven).
  4. Waspoeder W&M GreenCare ACTIV iIntense (totaalwaspoeder)
    Waspoeder W&M GreenCare ACTIV iIntense (totaalwaspoeder)
    999906
    ACTIV intense is een speciaal ontworpen wasmiddel voor helderwitte was en een frisse geur. De combinatie van biologisch afbreekbare oppervlakteactieve stoffen en sequestreermiddelen maakt een effectieve reiniging van alle textiel mogelijk, zelfs bij lage temperaturen (van 30°C tot 60°C) en draagt bij aan een efficiënt wasresultaat. Met zijn natuurlijke enzymatische formule levert ACTIV intense helderwit linnen en verwijdert het gemakkelijk bijna alle soorten vlekken. De zorgvuldig geselecteerde geur volgens de criteria van het EU Ecolabel geeft het textiel een langdurig frisse geur. ACTIV intense is gecertificeerd met het EU Ecolabel en de formule bevat een hoog gehalte aan hernieuwbare ingrediënten en een plantaardig oppervlakteactief systeem. ACTIV intense bestaat voornamelijk uit hernieuwbare bronnen en neemt de verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties op zich.
  5. Vaatwaspoeder W&M Tana ENERGY powderclassic
    Vaatwaspoeder W&M Tana ENERGY powderclassic
    821330
    Tana Energy Powderclassic, professioneel vaatwaspoeder voor uitstekende reinigingsprestaties in alle soorten water(hardheden). Verwijdert alle vlekken, vooral gekleurde vlekken.

    Gebruik professionele vaatwasmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  6. Vloeibaar schuurmiddel JD Room - Care  DI R7
    Vloeibaar schuurmiddel JD Room - Care DI R7
    589803
    Vloeibaar schuurmiddel Reinigt, polijst en glanst.
  7. Vaatwastabletten W&M GreenCare ENERGY easytabs
    Vaatwastabletten W&M GreenCare ENERGY easytabs
    821360
    ENERGY easytabs combineert 4 essentiële functies in 1 tablet. Reiniger: Verwijdert vlekken en vet en maakt de vaat SCHOON Spoelmiddel: Versnelt de droogtijd, verhindert kalkaanslag en laat de vaat SCHITTEREN. Regenereert: Verhindert het vormen van een witte sluier, voor een STRALENDE vaat. Bescherming: Beschermt de vaat, voor een langere LEVENSDUUR. Verbetert de arbeidsveiligheid en is fosfaat- en geurvrij. Verhindert aanslag op de verwarmingselementen. ENERGY easytabs zijn samengesteld uit hernieuwbare bronnen en nemen hun verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties.
  8. Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
    Toiletreinigingssysteem Wecoline BubbleFlush
    800780
    De Wecoline BubbleFlush is ‘s werelds eerste actieve toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt zonder het gebruik van milieubelastende reinigingsmiddelen. Het gepatenteerde product werkt met ultrasone trillingen. Deze trillingen creëren kleine, krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen en zo kalk en aangehecht vuil in een handomdraai verwijderen uit het toilet. De Wecoline BubbleFlush wordt in de toiletpot gehouden waarbij er geen fysieke kracht van de medewerk(st)er gevraagd wordt. De Wecoline BubbleFlush is aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar. USPs: • Toiletten reinigen zonder reinigingsmiddelen • Dagelijks én periodiek te gebruiken • Ergonomisch in gebruik
  9. Schuurmiddel Greenspeed Cream Clean
    Schuurmiddel Greenspeed Cream Clean
    681023
    Cream Clean is een ecologisch schuurmiddel voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het reinigen van sterk bevuilde en krasbestendige oppervlakken in metaal, RVS en email. Zoals bijvoorbeeld kookketels, braadsleeën, wasbakken, fornuizen, badkuipen en gootstenen. Cream Clean niet gebruiken op krasgevoelige oppervlakken zoals o.a. plexiglas. Cream Clean is vrij van chloor- of andere halogeenverbindingen, van minerale zuren en van detergenten afgeleid van petroleum. Alle gebruikte detergenten zijn van plantaardige oorsprong. Alle ingrediënten van niet-minerale oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar
  10. Schuimreiniger TASKI Sprint Multi E4c
    Schuimreiniger TASKI Sprint Multi E4c
    516476
    Gebruiksklare aerosol schuimreiniger geschikt voor alle waterbestendige harde oppervlakken. Goede vuilbindende eigenschappen Hechtend schuim Unieke, gepatenteerde geurneutralisatie (O.N.T.) Ideaal voor schuine oppervlakken omdat het schuim zich hecht aan het oppervlak voor langdurige werking
  11. Waspoeder W&M Tana ACTIV universal
    Waspoeder W&M Tana ACTIV universal
    821041
    Geschikt voor alle textiel (uitgezonderd wol en zijde), zowel voor hand- als machinewas. Geschikt voor alle professionele en huishoudelijke wasmachines.
  12. Waspoeder W&M GreenCare ACTIV bi-compact
    Waspoeder W&M GreenCare ACTIV bi-compact
    821043
    Tana Greencare Activ bi-compact, ecologisch waspoeder met hoog rendement voor lage temperaturen. Ultrageconcentreerd waspoeder die werkzaam is op temperaturen van 20º tot 60º. Geeft de was een langdurige en aangename geur.
  13. Vlekverwijderaar Taski Tapi Stain Remover
    Vlekverwijderaar Taski Tapi Stain Remover
    650042
    Vlekverwijderaar op waterbasis voor de verwijdering vlekken op tapijt en gestoffeerde meubels. Efficiënte verwijdering van bijvoorbeeld koffie, thee, vruchtensap, wijn, ketchup en bloed.
  14. Urinoirmat met blok Kleenscreen
    Urinoirmat met blok Kleenscreen
    271741
    Urinoirmat met geurblok, voorkomt onaangename geuren en verstoppingen in het urinoir.
  15. Shampoo Vendor hair & Body B5 fruit
    Shampoo Vendor hair & Body B5 fruit
    150159
    Shampoo Vendor hair & Body B5 fruit
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 75

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.