Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

16-30 resultaten van 35

Pagina
  1. Sanitairontkalker W&M GreenCare SANET perfect
    Sanitairontkalker W&M GreenCare SANET perfect
    999036
    Krachtige reiniger en ontkalker met uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Het product respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Verbetert de arbeidsveiligheid en de buitengewone kracht garandeert uitstekende prestaties met minimale kosten en moeite. Voor de nieuwe combinatie van grensvlakactieve (surfactants) stoffen en zuren werd een octrooi aangevraagd en deze verlaagt productverbruik en verhoogt de productiviteit. Deze formule werd ontwikkeld om de beste schoonmaakresultaten te bereiken bij slechts een keer aanbrengen en vermindert de schoonmaaktijd en -kosten. Samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tegenover toekomstige generaties..

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  2. *Sanitairreiniger Greenspeed SYNBIO SWAN
    *Sanitairreiniger Greenspeed SYNBIO SWAN
    681022
    Synbiotische WC-reiniger voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking. - Gebruiksklare WC-reiniger - Maakt het oppervlak zuiver en bestrijdt actief geuren - Voorkomt kalkaanslag en verstoppingen - Mild zure formule - Fris dennenparfum - EU Ecolabel & Cradle to Cradle Certified GOLD - pH 3
  3. Sanitairreiniger Greenspeed PROBIO TAB SAN
    Sanitairreiniger Greenspeed PROBIO TAB SAN
    681025
    Probiotische sanitairreiniger in tabletvorm voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking - Voor reiniging van sanitaire ruimte en toilet - Vermijd het gebruik van wegwerp plastic met de 100% plasticvrije verpakking & de herbruikbare sprayflacon - Bespaar tot 99% CO2 bij transport, 99% aan opslagruimte & garandeer steeds een veilige en exacte dosering dankzij de tabletvorm - Met plantaardige ingrediënten en probiotica die tot 3 maanden na het oplossen actief blijven - ECOCERT - pH 1% verdund in water: 3,5
  4. Urinoirmat UriWave Spiced Apple rood
    Urinoirmat UriWave Spiced Apple rood
    220010
    UriWave urinoirmat met desinfecterende eigenschappen. De flexibele filter krimpt geleidelijk al naargelang de bacteriën, die vervelende geuren verwijderen, en de aroma's worden verspreid. Zorgt voor 30 dagen een frisse geur. Geur Spiced Apple.

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  5. Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET spray
    Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET spray
    999896
    Tana Sanet Spray, gebruiksklare ontkalkende en zuiverende geparfumeerde sanitairreiniger. Reinigt, ontkalkt, zuivert, ontgeurt en laat uw sanitaire ruimte glanzen. Verwijdert afzettingen van zeep en organisch vuil en lost kalkringen op.
  6. Sanitairreiniger I-Dose E33 Daily Sanitary *pink* dagelijks
    Sanitairreiniger I-Dose E33 Daily Sanitary *pink* dagelijks
    772110
    I-Dose E33 dagelijkse sanitaire vloerreiniger, capsule 10 ml t.b.v. I-Dose systeem voor I-Mop. Zure sanitairreiniger voor het reinigen van sanitaire vloeren en voegen. Verwijdert organisch vuil, zeepresten, kalk, kalksteen en ander vuil dat gebruikelijk is voor sanitaire vloeren.
  7. Reinigingsdoek in dispenser Wecoline Clean 'n Easy Sanitair
    Reinigingsdoek in dispenser Wecoline Clean 'n Easy Sanitair
    800661
    Wecoline Clean 'n Easy Sanitair, wet wipes. Geïmpregneerde disposable reinigingsdoeken in een handige dispenser emmer. Afmeting 36 x 30 cm.
  8. Reinigingsdoek Wecoline Clean 'n Easy Sanitair navulling
    Reinigingsdoek Wecoline Clean 'n Easy Sanitair navulling
    800664
    Wecoline Clean 'n Easy Sanitair reinigingsdoeken, navulling. Kant-en-klare doeken geïmpregneerd met sanitairreiniger.
  9. Toiletontkalker W&M Tana WC ultrafresh
    Toiletontkalker W&M Tana WC ultrafresh
    999947
    Tana Sanet WC Ultra Fresh, krachtige toiletreiniger met een fris parfum. Verwijdert alle voorkomende vervuilingen en geuren in wc ruimten en urinoirs.
  10. Reinigings- en ontvettingsmiddel Profi6 concentraat
    Reinigings- en ontvettingsmiddel Profi6 concentraat
    110001
    Profi6, universele reiniger en ontvetter. Snelreiniger voor gelakte en ongelakte oppervlakken. Verwijdert snel vet, vuil, olie, roet, nicotine-aanslag en andere hardnekkige vervuiling.

    De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Gegevens ter ondersteuning van deze bewering worden ter beschikking van de bevoegde autoriteiten van de lidstaten gehouden en zullen aan hen beschikbaar worden gesteld na een rechtstreeks verzoek of op verzoek van een producent van detergentia.
  11. Cementverwijderaar W&M Tana TANEX cement-ex
    Cementverwijderaar W&M Tana TANEX cement-ex
    821160
    Tana Tanex Cement-Ex, zuinige diepte- en finale reiniger voor opleveringen.
  12. Handzeep Kleenex 6331 roze geparfumeerd
    Handzeep Kleenex 6331 roze geparfumeerd
    335037
    Kleenex handreiniger roze, type 6331. Vloeibare handreiniger, licht geparfumeerd, voor algemeen gebruik. Verzorgt de huis en verbetert persoonlijke hygiëne.
  13. Handzeep W&M GreenCare LAVAMANI rosé
    Handzeep W&M GreenCare LAVAMANI rosé
    821066
    LAVAMANI rosé is een geparfumeerde handwaslotion met een aangename amandelgeur. Het schuim is gemakkelijk af te spoelen. Aangenaam in gebruik. LAVAMANI rosé is dermatologisch getest en respecteert het natuurlijk evenwicht van de huid. Bevat géén zeep, geen parabenen en geen alkalische bestanddelen. De vochtregulerende substanties beschermen de huid tegen uitdroging.
  14. Handzeep Kleenex Luxe Foam 6340 roze
    Handzeep Kleenex Luxe Foam 6340 roze
    999148
    Kimberly Clark Kleenex luxe foam handzeep, roze. Licht geparfumeerde foam handreiniger voor veelvuldig gebruik. 100% biologisch afbreekbaar, 2500 doseringen per liter. Geschikt voor de KC dispensers 6948, 6955, 6983.
  15. Handzeep Dreumex Classic
    Handzeep Dreumex Classic
    160164
    Dreumex Classic rode handzeep, handreinigingsgel met microkorrels voor middelzware vervuilingen zoals olie, vetten, smeer, bitumen en rubber. Met name geschikt voor gebruik in garages, in werkplaatsen en de metaalbewerkende industrie. Voorzien van prettige citrusgeur.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

16-30 resultaten van 35

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.