Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 176

Pagina
  1. Luchtverfrisser Tork Floral Air Freshener tabs A2
    Luchtverfrisser Tork Floral Air Freshener tabs A2
    170029
    Tork Apple Air Freshener Tabs, luchtverfrisserschijfjes met bloemeneur, A2 systeem. Geven tot wel 4 weken een frisse geur in de sanitaire ruimte.
  2. Luchtverfrisser W&M GreenCare BIOBACT scent
    Luchtverfrisser W&M GreenCare BIOBACT scent
    821240
    Tana GreenCare Biobact Scent, biotechnologische geurverwijderaar. Breekt organische substanties af, zoals urine, voedselresten, die onaangename geuren veroorzaken. Gemaakt uit 100% natuurlijke micro-organismen. Veilig in gebruik en milieuvriendelijk.
  3. Conserveringsmiddel PreCare Renocoat Brilliance
    Conserveringsmiddel PreCare Renocoat Brilliance
    620240
    PreCare RenoCoat Brilliance, transparante, reversibele, niet filmvormende conservering die uitstekend toepasbaar is op sterk gedegradeerde ondergronden (aluminium, zowel geanodiseerd als gemoffeld, RVS, kunststof, Trespa etc.). Biedt behandelde ondergronden een zelfopofferende bescherming met estetisch gezien een zijdeglans karakter.
  4. Handzeep Deb Stoko Solopol Lime LIM4LTR
    Handzeep Deb Stoko Solopol Lime LIM4LTR
    100067
    Deb Stoko Solopol Lime, handreiniger voor middelzwaar gebruik. Te gebruiken in industriële omgevingen voor het verwijderen van middelzware tot zware vervuiling. Zonder aardolie of oplosmiddelen. Met limoenextracten.
  5. Handzeep Swarfega Orange SOR45L
    Handzeep Swarfega Orange SOR45L
    100017
    Swarfega Orange, cremeachtige handcleaner met micro kunstkorrel. Zeer goed reinigend vermogen voor zware vervuiling, gecombineerd met de beleving van een toiletzeep. Bevat natuurlijk citrusolie en geen oplosmiddelen.
  6. Handzeep Tork Extra Mild Mini Liquid Soap S2
    Handzeep Tork Extra Mild Mini Liquid Soap S2
    170022
    Tork Extra Mild Mini Vloeibare zeep, 475 ml. Biedt extra verzorging voor de gevoelige huid. Bevat milde ingrediënten en is vrij van parfum en kleurstoffen.
  7. Handcreme Deb Stoko Stokoderm Protect Pure UPW100mL
    Handcreme Deb Stoko Stokoderm Protect Pure UPW100mL
    100035
    Deb Stoko Stokoderm Protect Pure, universele creme die voor het werk aangebracht wordt om de huid te beschermen tegen (op water en niet op water gebaseerde) verontreinigingen op de werkplek, zoals olie en oplosmiddelen. Ongeparfumeerd. Ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.
  8. Handdesinfectant Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer 1000 ml S4
    Handdesinfectant Tork Alcohol Liquid Hand Sanitizer 1000 ml S4
    170250
    Tork Acohol Liquid Hand Sanitizer, 1000 ml. Vloeibare alcohol handdesinfectant t.b.v. de Tork S4 Foam Soap dispensers.Voorzien van toelatingsnummer 15170.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  9. Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET spray
    Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET spray
    999896
    Tana Sanet Spray, gebruiksklare ontkalkende en zuiverende geparfumeerde sanitairreiniger. Reinigt, ontkalkt, zuivert, ontgeurt en laat uw sanitaire ruimte glanzen. Verwijdert afzettingen van zeep en organisch vuil en lost kalkringen op.
  10. Handzeep Deb Stoko Kresto Citrus CIT4LTR
    Handzeep Deb Stoko Kresto Citrus CIT4LTR
    999003
    Deb Stoko Kresto Citrus, krachtige handreiniger met natuurlijke extracten van sinaasappelolie in combinatie met maïsmeel-handscrub. Verwijdert hardnekkig industrieel vuil, van olie en vet tot vele soorten verf en lijm. Vochtinbrengend. (Voorheen Deb Citrus Power Wash - naamswijziing, product is gelijk gebleven).
  11. Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF610
    Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF610
    970362
    Deb Stoko InstantFoam, uiterst doeltreffend handdesinfectiemiddel op alcoholbasis. Zonder parfum en zonder kleurstoffen, met vochtinbrenger. Voor gebruik zonder water. Voorzien van toelatingsnummer 14946.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  12. Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF12400
    Handreiniger Deb Stoko InstantFoam Complete DIF12400
    998118
    Deb Stoko InstantFoam Complete, uiterst effectief handdesinfectiemiddel op alcoholbasis in schuimvorm. Voorzien van toelatingsnummer 14946.

    Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  13. Desinfectiemiddel Veip Acticid
    Desinfectiemiddel Veip Acticid
    160124
    Veip Acticid, desinfectiemiddel op basis van 80% gedenatureerde alcohol. Voor de desinfectie van kleine oppervlakken. Voorzien van toelatingsnummer 14021.

    Gebruik biocide veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  14. Allesreiniger Ajax Limoen
    Allesreiniger Ajax Limoen
    168004
    Ajax allesreiniger Limoen. Verwijdert alle vuil, zelfs aangekoekt, voor een onberispelijk resultaat. Niet nodig om te schrobben of na te spoelen.
  15. Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE matt
    Vloerwas W&M GreenCare LONGLIFE matt
    821130
    LONGLIFE matt is een doeltreffende emulsie die uitstekende resultaten levert. LONGLIFE matt verzekert een lange levensduur en hoge weerstand tegen afslijten dankzij de speciaal ontwikkelde technologie. Het gebruik van speciale polymeren voorkomt witte wolkvorming in de beschermfilm na onderhoudsreiniging. LONGLIFE matt is bijzonder geschikt voor gebruik in zorginstellingen dankzij de slipresistentie en een zeer goede weerstand tegen alcohol en desinfectiemiddelen . Geschikt voor vloeren waar een matte uitstraling is vereist. Slipresistentie is gecertificeerd volgens DIN 18032-2. De beschermfilm van LONGLIFE matt verzekert een uitstekende slijtageweerstand wegens zijn elastische eigenschappen en buitengewone hechting op alle vloertypes. Dankzij de bijzondere eigenschappen kan LONGLIFE matt eveneens gebruikt worden op vochtige linoleumvloeren. Het vernieuwen van de beschermflim is mogelijk zonder verhoging van het glansniveau. Ideaal te gebruiken met LINAX complete die gemakkelijk de film van LONGLIFE matt verwijdert. Doordat milieubelastende ingrediënten zoals zink, TBEP, parfum en gefluoreerde vloeimiddelen geweerd worden uit het product, neemt LONGLIFE matt zijn verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 176

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.