Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 236

Pagina
  1. Sanitairreiniger Comtesse Bioclean urinevreter incl. doseerdop 20 ml
    Sanitairreiniger Comtesse Bioclean urinevreter incl. doseerdop 20 ml
    156105
    Comtesse Bioclean sanitairreiniger/urinevreter. Reinigt, voorkomt en verdrijft geur. Helpt uw afvoer schoon te houden.
  2. Urinoirblokken Taski Sani Uribloc W4G
    Urinoirblokken Taski Sani Uribloc W4G
    152032
    Taski Sani Uribloc W4G, 3-in-1 urinoirblokken. Reinigen, voorkomt kalkaanslag en verwijdert onaangename geuren. Laat een beschermende zeepfilm achter na de spoeling. Voorkomt effectief kalkopbouw in het urinoir.
  3. Wasmiddel Clax Mild 33B1
    Wasmiddel Clax Mild 33B1
    400455
    Clax Mild 33B1, compleet enzymatisch vloeibaar hoofdwasmiddel voor het wassen van alle soorten textiel, speciaal ontwikkeld voor gebruik in commerciële- en ziekenhuiswasserijen en wasserijen in eigen beheer. Geschikt voor zowel handmatige als automatische dosering in zacht tot hard water.
  4. Afwasmiddel Suma Light D1.2
    Afwasmiddel Suma Light D1.2
    401783
    Suma Light D1.2, huidneutraal afwasmiddel voor handmatig gebruik. Vetoplossend en verwijdert eenvoudig opgedroogde voedselresten.
  5. Vloerreiniger Taski Jontec ProMulti
    Vloerreiniger Taski Jontec ProMulti
    700950
    Taski Jontec ProMulti, zeer krachtige vloerreiniger. Geschikt voor de reiniging van vloeren in supermarkten, parkeerplaatsen e.d. en eveneens geschikt voor industriële reiniging.
  6. Allesreiniger W&M GreenCare BIOBACT clean (biotechnologisch)
    Allesreiniger W&M GreenCare BIOBACT clean (biotechnologisch)
    821220
    Tana GreenCare BioBact Clean, biotechnologische allesreiniger, gemaakt uit 100% natuurlijke micro-organismen. pH neutrale allesreiniger die reinigt en gelijktijdig vieze geuren elimineert. Voorkomt nieuwe opbouw van organisch vuil.
  7. Schuurmiddel W&M GreenCare CREAM lemon
    Schuurmiddel W&M GreenCare CREAM lemon
    821251
    CREAM lemon is een ecologisch schuurmiddel voor harde oppervlakken in sanitaire ruimtes en de voedingsindustrie. Reinigt krachtig dankzij 75% oppervlakteactieve stoffen op basis van Europese koolzaadolie. Respecteert de biologische cycli en draagt zorg voor de gezondheid en veiligheid van het schoonmaakpersoneel. Verbetert de arbeidsveiligheid, vergeleken met producten van de concurrentie minder agressief voor de handen, verwijdert snel hardnekkig vuil en aanslag zonder het oppervlak te beschadigen. Lage gebruikskosten, in tegenstelling tot andere reinigingsmiddelen volstaat slechts een kleine hoeveelheid van het product. CREAM lemon is samengesteld uit hernieuwbare bronnen en neemt zijn verantwoordelijkheid op tege nover toekomstige generaties.
  8. Zuurreiniger HG Cementsluierverwijderaar extra (11)
    Zuurreiniger HG Cementsluierverwijderaar extra (11)
    147027
    HG Cementsluier verwijderaar, verwijdert cementsluier van alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels en plavuizen.

    Gebruik zuurreinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  9. Ontkalker HG Natuursteen Cementsluierverwijderaar (31)
    Ontkalker HG Natuursteen Cementsluierverwijderaar (31)
    147034
    HG Natuursteen cementsluier verwijderaar, verwijdert veilig en snel cement- en/of kalksluier van marmer en andere kalkhoudende natuursteensoorten.
  10. Terpentine
    Terpentine
    160007
    Terpentine, specialistisch reinigingsmiddel dat sterk ontvet.
  11. Luchtverfrisservulling Green Air Mango Citrus
    Luchtverfrisservulling Green Air Mango Citrus
    152400
    Green Air Mango Citrus vullingen t.b.v. Quartz luchtverfrisser. Vervaardigd uit ongebakken klei en biologisch afbreekbaar.
  12. Luchtverfrisservulling Green Air Ocean Mist
    Luchtverfrisservulling Green Air Ocean Mist
    152401
    Green Air Ocean Mist vullingen t.b.v. Quartz luchtverfrisser. Vervaardigd uit ongebakken klei en biologisch afbreekbaar.
  13. Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET lavocid
    Sanitairreiniger W&M GreenCare SANET lavocid
    000115
    SANET lavocid verwijdert gemakkelijk kalkaanslag, zeepneerslag, watervlekken en vuil. SANET lavocid maakt een eenvoudige en snelle toepassing mogelijk dankzij het vierkant design van de 1L fles. SANET lavocid heeft een zeer goed emulgeervermogen zelfs bij vettige en olieachtige vervuilingen. Streeploze reiniging. Dankzij de veelzijdige gebruiksmogelijkheden, is SANET lavocid zeer zuinig. SANET lavocid is gebaseerd op natuurlijk citroenzuur. Zijn frisse en unieke geur benadrukt het perfecte reinigingsresultaat.
  14. Gevelreiniger PreClean Soft Eco AL
    Gevelreiniger PreClean Soft Eco AL
    999330
    PreClean® SoftEco AL is een revolutionair innovatief alkaliën en basen vervangend reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen en bevat geen corrosieve en bijtende basen of logen. PreClean® SoftEco AL is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van organische en biologische verontreiniging, vetten, straatvuil en atmosferische aanslag op glad beton, natuursteen, glas, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen en gecoat aluminium. PreClean® SoftEco AL wordt met succes toegepast om vloeren, tegelwanden, kunststof wanden, damwanden, gevelbeplating, EPDM daken etc. volledig veilig te reinigen. PreClean® SoftEco AL is in het bezit va een Triple Nul HMIS score. PreClean® SoftEco AL is veilig toepasbaar voor de gebruiker, omgeving en omliggende bouwdelen en (reinigings-,) apparatuur.

    Gebruik industriele reinigers veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
  15. Gevelreiniger PreClean ZR5
    Gevelreiniger PreClean ZR5
    999332
    PreClean® ZR5 is een innovatief, veilig en doeltreffend de-emulgerend reinigingsmiddel voor het veilig en efficient verwijderen van zowel anorganische als lichte organische verontreiniging. Door de unieke samenstelling is PreClean® ZR5 geschikt voor het verwijderen van lichte atmosferische verontreiniging, oxidatie verontreiningen, roestaanslag en kalkaanslag. Daarnaast kan PreClean® ZR5 ook uitstekend worden toegepast voor het verwijderen van uitbloei van bijvoorbeeld calciumcarbonaat op metselwerk.

    Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

61-75 resultaten van 236

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.