Papier

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31-45 resultaten van 63

Pagina
  1. Toiletpapier coreless Euro 1-laags recycled tissue 1400 vel
    Toiletpapier coreless Euro 1-laags recycled tissue 1400 vel
    151112
    Euro Coreless toiletpapier, enkellaags, 1400 vel, wit.
  2. Poetspapierrol Vendor 1572 EM 1 laags wit
    Poetspapierrol Vendor 1572 EM 1 laags wit
    150122
    Poetsrol 1-laags embossed, wit kringlooppapier, voorzien van scheurhuls 275 meter per rol 24 cm breed, 20 cm doorsnede, 6 rollen per doos art.nr. 1572EM
  3. Servet Tork Xpress Napkin 1-laags N4 White
    Servet Tork Xpress Napkin 1-laags N4 White
    999657
    Tork Xpressnap Universal, wit, enkellaags. T.b.v. dispenser. 1/4 gevouwen. Afmeting uitgevouwen 33 x 21,6 cm, gevouwen 16,5 x 10,8 cm.
  4. Servet Tork Counterfold 1-laags 31 x 32 cm N1 White
    Servet Tork Counterfold 1-laags 31 x 32 cm N1 White
    999627
    Tork White Counterfold servetten, enkellaags, t.b.v. dispenser, systeem N1. Afmeting uitgevouwen 31 x 32 cm, gevouwen 9,4 x 15,5 cm.
  5. Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Burgundy
    Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Burgundy
    999634
    Tork Linstyle Diner Napkin Burgundy, servetten, enkellaags. 1/4 gevouwen zachte burgundy servet met luxe uitstraling. Afmeting uitgevouwen 39 x 39 cm, gevouwen 19,5 x 19,5 cm.
  6. Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Midnight Blue
    Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Midnight Blue
    999635
    Tork Linstyle Diner Napkin Midnight Blue, servetten, enkellaags. 1/4 gevouwen zachte blauwe servet met luxe uitstraling. Afmeting uitgevouwen 39 x 39 cm, gevouwen 19,5 x 19,5 cm.
  7. Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Black
    Servet Tork Diner Napkin 1-laags 1/4 vouw Black
    999636
    Tork Linstyle Diner Napkin Black, servetten, enkellaags. 1/4 gevouwen zachte zwarte servet met luxe uitstraling. Afmeting uitgevouwen 39 x 39 cm, gevouwen 19,5 x 19,5 cm.
  8. Handdoekrol Scott 6665 Performance wit 1-laags
    Handdoekrol Scott 6665 Performance wit 1-laags
    700648
    Scott Performance handdoek, enkellaags, wit, 200 meter. Gemaakt van sterk, zeer absorberend Airflex materiaal, geschikt voor voedingsdoeleinden.
  9. Toiletpapier Tork Conventional Roll 400 vel 1-laags wit T4
    Toiletpapier Tork Conventional Roll 400 vel 1-laags wit T4
    000694
    Tork Traditioneel Toiletpapier Universal voldoet aan de basiswensen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor sanitaire ruimtes met een laag bezoekersaantal. Betaalbaar papier dat goede waarde voor uw geld biedt Aantrekkelijk ontwerp: maakt een geweldige indruk Dit toiletpapier is geperforeerd voor makkelijker afscheuren.
  10. Poetsdoeken WypAll® X60 General Clean™-multifunctioneel 8250 blauw op rol
    Poetsdoeken WypAll® X60 General Clean™-multifunctioneel 8250 blauw op rol
    001157
    Multifunctionele poetsdoeken voor het opvegen van vuil, olie en vet bij licht tot middelzwaar werk. De juiste poetsdoek bij de hand hebben is essentieel. WypAll® is een schoon, absorberend en duurzaam alternatief voor papieren handdoeken, vodden en poetsdoeken en biedt een breed scala aan taakspecifieke doeken die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw branche en om uw vertrouwen in elke schoonmaakbeurt te vergroten. Het WypAll® 2-in-1 midi schoonmaaksysteem op rol biedt zowel centrefeed als side-feed afgifte-opties van poetsdoeken voor een gebruiksklare ervaring. Dit systeem is lichter en draagbaar, maar net als bij een grote rol pakt u dankzij de handige draaggreep gemakkelijk en flexibel poetsdoeken waar en wanneer u die nodig heeft. Dankzij doekvoor- doek-afgifte gebruikt u precies wat u nodig heeft, waardoor u zowel minder afval heeft als kosten bespaart. De vloeistofbestendige verpakking biedt tevens bescherming tegen water, olie en vet. WypAll® 2-in-1 midi poetsdoeken op rol kunnen worden gebruikt met de Kimberly-Clark Professional™ industriële staande poetsdoekdispenser (6154). WypAll® X60 General Clean™-multifunctionele poetsdoeken zijn met precisie ontworpen voor betere schoonmaakprestaties en lagere verbruikskosten. De Advanced Hydroknit™-technologie zorgt ervoor dat elke herbruikbare poetsdoek sterk is en snel absorbeert, zodat er minder vuil achterblijft en u snel een betrouwbaar resultaat boekt. Het hydrobindingsproces zorgt ervoor dat de cellulosevezels een web vormen voor snellere absorptie een hogere scheurvastheid. Deze lichte, duurzame poetsdoeken zijn perfect voor industrieel gebruik en zijn niet alleen ideaal voor het verwijderen van kleine hoeveelheden olie, het opnemen van voedselresten, lijmresten en van vuil, maar zijn net zo bruikbaar voor het schoonmaken van glas en glanzende oppervlakken. De blauwe poetsdoeken zijn zodanig ontworpen dat ze gemakkelijk herkenbaar zijn in een omgeving waarin bescherming tegen besmetting van essentieel belang is. De General Clean™-reeks biedt effectieve schoonmaakoplossingen voor licht tot gemiddeld vuil, zodat u verzekerd bent van een schone werkomgeving. Elke poetsdoek heeft een afmeting van 31 cm (L) x 31 cm (B).
  11. Poetsdoeken WypAll® X80 Power Clean™-poetsdoeken 8252 1 lgs wit op rol
    Poetsdoeken WypAll® X80 Power Clean™-poetsdoeken 8252 1 lgs wit op rol
    001159
    Voor zware taken op lastige oppervlakken, zoals het opvegen van vuil, olie en vet, is de juiste poetsdoek bij de hand hebben essentieel. WypAll® is een schoon, absorberend en duurzaam alternatief voor papieren handdoeken, vodden en poetsdoeken en biedt een breed scala aan taakspecifieke doeken die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw branche en om uw vertrouwen in elke schoonmaakbeurt te vergroten. Het WypAll® 2-in-1 midi schoonmaaksysteem op rol biedt zowel centrefeed als side-feed afgifte-opties van poetsdoeken voor een gebruiksklare ervaring. Dit systeem is lichter en draagbaar, maar net als bij een grote rol pakt u dankzij de handige draaggreep gemakkelijk en flexibel poetsdoeken waar en wanneer u die nodig heeft. Dankzij doek-voor-doek-afgifte gebruikt u precies wat u nodig heeft, waardoor u zowel minder afval heeft als kosten bespaart. De vloeistofbestendige verpakking biedt tevens bescherming tegen water, olie en vet. WypAll® -in-1 midi poetsdoeken op rol kunnen worden gebruikt met de Kimberly-Clark Professional™ industriële staande poetsdoekdispenser (6154). WypAll® X80 Power Clean™-poetsdoeken voor zware taken zijn met precisie ontworpen voor betere schoonmaakprestaties en lagere verbruikskosten. De Advanced Hydroknit™-technologie zorgt ervoor dat elke herbruikbare poetsdoek lang meegaat en snel absorbeert. Zo kunnen de mensen die ermee werken lastige oppervlakken moeiteloos en vol vertrouwen schoonmaken. Het hydrobindingsproces zorgt ervoor dat de cellulosevezels een web vormen voor snellere absorptie een hogere scheurvastheid. Deze poetsdoeken zijn perfect voor industrieel gebruik. Ze blijven sterk als ze nat zijn, kunnen worden hergebruikt en absorberen snel in de industrie gebruikte chemicaliën, gemorst vet en olie, en kunnen ook worden gebruikt voor het opnemen van voedselresten. De Power Clean™-reeks is speciaal ontworpen voor het zwaarste werk - van zwaar schoonmaakwerk tot de pluisvrije voorbereiding van oppervlakken voor industrieel gebruik. Elke poetsdoek heeft een afmeting van 31 cm (L) x 31 cm (B).
  12. Poetsdoeken WypAll® X70 Power Clean™ 8251 1 lgs blauw op rol
    Poetsdoeken WypAll® X70 Power Clean™ 8251 1 lgs blauw op rol
    001158
    Voor middelzware taken zoals het opvegen van vuil, olie en vet is de juiste poetsdoek bij de hand hebben essentieel. WypAll® is een schoon, absorberend en duurzaam alternatief voor papieren handdoeken, vodden en poetsdoeken en biedt een breed scala aan taakspecifieke doeken die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw branche en om uw vertrouwen in elke schoonmaakbeurt te vergroten. Het WypAll® 2-in-1 midi schoonmaaksysteem op rol biedt zowel centrefeed als side-feed afgifte-opties van poetsdoeken voor een gebruiksklare ervaring. Dit systeem is lichter en draagbaar, maar net als bij een grote rol pakt u dankzij de handige draaggreep gemakkelijk en flexibel poetsdoeken waar en wanneer u die nodig heeft. Dankzij doek-voor-doek-afgifte gebruikt u precies wat u nodig heeft, waardoor u zowel minder afval heeft als kosten bespaart. De vloeistofbestendige verpakking biedt tevens bescherming tegen water, olie en vet. WypAll® 2-in-1 midi poetsdoeken op rol kunnen worden gebruikt met de Kimberly- Clark Professional™ industriële staande poetsdoekdispenser (6154). WypAll® X70 Power Clean™-poetsdoeken voor middelzware taken zijn met precisie ontworpen voor betere schoonmaakprestaties en lagere verbruikskosten. De Advanced Hydroknit™-technologie zorgt ervoor dat elke herbruikbare poetsdoek sterk is en snel absorbeert. Zo kunnen de mensen die ermee werken middelzwaar tot zwaar vervuilde oppervlakken moeiteloos en vol vertrouwen schoonmaken. Het hydrobindingsproces zorgt ervoor dat de cellulosevezels een web vormen voor snellere absorptie een hogere scheurvastheid. Deze duurzame poetsdoeken zijn perfect voor gebruik als industriële poetsdoeken, want ze blijven sterk als ze nat zijn, kunnen worden hergebruikt, zijn goed in het opnemen van voedselresten en zijn bestand zijn tegen industriële verontreinigingen zoals vuil, olie en oplosmiddelen. De blauwe poetsdoeken zijn zodanig ontworpen dat ze gemakkelijk herkenbaar zijn in omgevingen waarin bescherming tegen besmetting van essentieel belang is. De Power Clean™-reeks is speciaal ontworpen voor het zwaarste werk - van zwaar schoonmaakwerk tot de pluisvrije voorbereiding van oppervlakken voor industrieel gebruik. Elke poetsdoek heeft een afmeting van 31 cm (L) x 31 cm (B).
  13. Handdoekrol Satino Smart recycled Centerfeed 1-lgs Blauw CF1
    Handdoekrol Satino Smart recycled Centerfeed 1-lgs Blauw CF1
    070080
    100% recycling, een hoog absorptievermogen en een uitstekende trektsterkte.
  14. Toiletpapier Satino Systeemrol type "Euro/Vendor" 150 mtr  1-lgs
    Toiletpapier Satino Systeemrol type "Euro/Vendor" 150 mtr 1-lgs
    070081
    Toiletpapier Satino Systeemrol type "Euro/Vendor" 1-lgs (150 mtr)
  15. Handdoekrol Tork Wiping Mini Centerfeed Poetspapier 1-laags M1
    Handdoekrol Tork Wiping Mini Centerfeed Poetspapier 1-laags M1
    180145
    Het multifunctionele Tork Wiping Poetspapier bestaat uit 1 laag en is ideaal voor lichte afneemtaken en om de handen af te vegen. Het papier is geschikt voor de Tork® Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser, een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen moeten worden afgeveegd als oppervlakken moeten worden afgenomen. Ideaal voor het afvegen van handen en licht vervuilde oppervlakken Met name goed voor het reinigen van glas - laat geen pluizen of strepen achter op oppervlakken Te bedienen met één hand, dus makkelijk in gebruik
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

31-45 resultaten van 63

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.