Materialen

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1021-1035 resultaten van 1095

Pagina
  1. Bladhark 20 tanden met steel
    Bladhark 20 tanden met steel
    000706
    Deze gazonhark is geschikt voor het verzamelen van gemaaid gras, bladeren en tuinafval. deze hark heeft een dwarsverbinding die moet voorkomen dat de tanden in elkaar komen of breken. de gazonhark is geproduceerd uit verzinkt staal wat roesten tegengaat en heeft hierdoor dus een langere levensduur.
  2. Microvezeldoek Comtesse 40x40 cm 260  gr/m² geel
    Microvezeldoek Comtesse 40x40 cm 260 gr/m² geel
    251102
    Ontdek de perfectie van onze hoogwaardige microvezeldoeken, met een afmeting van 40x40 cm en een indrukwekkende dichtheid van 260 gr/m². Deze microvezeldoeken zijn ontworpen om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen en bieden uitzonderlijke prestaties bij het reinigen van diverse oppervlakken.Onze microvezeldoeken zijn duurzaam en langdurig bruikbaar. Ze zijn machinewasbaar en kunnen keer op keer worden hergebruikt, waardoor ze een kostenefficiënte keuze zijn op lange termijn. Bovendien zijn ze vervaardigd met hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige kwaliteit en weerstand tegen slijtage.
  3. Waarschuwingskegel Rubbermaid 91,4 CM VB 006276
    Waarschuwingskegel Rubbermaid 91,4 CM VB 006276
    000734
    Vierzijdige, stapelbare waarschuwingskegel met meertalig waarschuwingstekst ‘caution’ en symbool 'wet floor'.
  4. Handdoekdispenser Tork PeakServe® Continu™ Zwart H5
    Handdoekdispenser Tork PeakServe® Continu™ Zwart H5
    000742
    Tork PeakServe®: de nieuwste innovatie voor drukbezochte sanitaire ruimtes, waar de schoonmaaktijd maximaal moet worden benut en een goede doorstroom van mensen essentieel is. Het systeem is compatibel met Tork PeakServe® Continu™ Handdoeken en heeft een zeer hoge capaciteit van meer dan 2100 handdoeken, die snel en zonder onderbreking worden uitgegeven. De gecomprimeerde vullingen kunnen snel en op ieder moment worden gevuld en zijn eenvoudig op te slaan en te vervoeren. Zo kan het personeel zich richten op de schoonmaak en niet op het vullen van dispensers. Handdoeken bijvullen wanneer het u uitkomt. Meer flexibiliteit betekent meer tijd om schoon te maken Compressie zorgt voor 250% meer handdoeken, zodat onverwacht opraken kan worden voorkomen - vergeleken met Tork Xpress® Multifold Handdoeken, Universal en Tork Xpress® Multifold Handdoek Dispensers H2 Handdoeken worden in 3 seconden uitgegeven voor een betere doorstroom in de sanitaire ruimte zonder oponthoud Een handdoek pakken gaat altijd soepel en eenvoudig met ons gepatenteerde Continu™-handdoeksysteem CO2-neutraal: verminderd en gecompenseerd
  5. Handdoekrol Dispenser Tork Matic® Sensor Zwart H1
    Handdoekrol Dispenser Tork Matic® Sensor Zwart H1
    000743
    De Tork Matic® Sensor Handdoekrol Dispenser uit de Tork Elevation-lijn biedt uw gasten de ultieme ervaring met contactloze handdroging. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw bezoekers. Vel-voor-vel-dosering voor verminderd verbruik en verhoogde hygiëne Eenvoudig onderhoud dankzij de LED-vulindicator die aangeeft wanneer er bijna bijgevuld moet worden Door de verstelbare handdoeklengte kunt u het handdoekformaat kiezen dat bij uw bedrijf past
  6. Stoffer en blik Mariaset lange steel
    Stoffer en blik Mariaset lange steel
    000744
    Mariaset, bezem en stofblik op steel. Voor eenvoudig opvegen van vuil.
  7. Toiletborstel nylon wit/zwart
    Toiletborstel nylon wit/zwart
    000748
    WC borstel met nylon haren
  8. Toiletborstelset hoog model en nylon borstel
    Toiletborstelset hoog model en nylon borstel
    000692
    Rond model van stevig kunststof.
  9. Luchtverfisser startpakket Tork constante luchtverfrissing (houder + 1 vulling lentebries)
    Luchtverfisser startpakket Tork constante luchtverfrissing (houder + 1 vulling lentebries)
    170300
    Houd onaangename geurtjes in de sanitaire ruimte effectief en efficiënt onder controle met het Tork Startpakket Constante Luchtverfrissing. Bestaat uit één dispenser en één bijvulling Lentebries. Tork Constante Luchtverfrissing Dispenser uit de Tork Elevation-lijn gebruikt een unieke, hightech distributietechnologie voor het voortdurend en gelijkmatig verspreiden van geur. Gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" voor eenvoudig bijvullen. Gemaakt voor een continue, aangename ervaring, zodat klachten over sanitaire ruimtes worden voorkomen. De frisse geur blijft lang hangen, dankzij de unieke verspreidingstechnologie* Een gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" systeem** dat eenvoudig kan worden bijgevuld door een lagere plaatsing, in vergelijking met traditionele systemen die vaak hoog moeten worden geplaatst om effectief te kunnen zijn. Zorgvuldig geselecteerde geur bevat geurneutralisator die onaangename geurtjes elimineert in plaats van deze alleen maar te maskeren, voor een altijd frisse sanitaire ruimte. De geur helpt om de sanitaire ruimte constant gevoel van een frisse bries te geven, met een vleugje van frisse parfum en citroen.
  10. Zeepdispenser startpakket Tork met Tork zuivere schuimhandzeep S4
    Zeepdispenser startpakket Tork met Tork zuivere schuimhandzeep S4
    170301
    Ga eenvoudig aan de slag met geweldige handhygiëne met het Tork Startpakket met Tork Zuivere Schuimhandzeep. Combineert een witte S4 Zeepdispenser en een vulling Zuivere Schuimhandzeep. Ondersteun uw duurzaamheidsambities zonder concessies te doen aan handhygiëne met zeep met een formule met een beperkt aantal ingrediënten, 99% van natuurlijke oorsprong. Bespaar tijd en moeite met de Tork Zeepdispensers (S4) die in minder dan 10 seconden te vullen zijn. Het Startpakket bestaat uit een dispenser en een vulling Gecertificeerd als gemakkelijk in onderhoud *. Intuïtief bijvullen in minder dan 10 seconden ** Helpt goede handhygiëne te waarborgen: Een in de fabriek verzegelde fles met een nieuwe pomp voor elke vulling helpt het risico op besmetting te verminderen en beschermt de inhoud tot aan de gebruiker. De formule is snel biologisch afbreekbaar*** 35% lager waterverbruik**** De fles is recyclebaar en trekt vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt, waardoor afval wordt verminderd De wasingrediënten zijn van hernieuwbare bronnen (plantaardige oorsprong) en geselecteerd vanwege hun lagere impact op het waterleven*****
  11. Handdoekdispenser startpakket Tork H2 Express (dispenser met 1 vulling)
    Handdoekdispenser startpakket Tork H2 Express (dispenser met 1 vulling)
    170302
    Het Tork H2 Xpress Starterpack is ideaal voor de wc-ruimte of kantine van elk bedrijf. Het starterpack bevat een dispenser en een pak handdoekjes. De dispenser helpt u verspilling van Tork handdoeken tegen te gaan en zorgt er voor dat uw wc-ruimte er netjes en hygiënisch uitziet. Dankzij zijn strakke design komt de Tork handdoekdispenser bovendien in elke ruimte tot zijn recht. Zijn moderne uiterlijk laat een blijvende indruk achter op uw gasten en past uitstekend in omgevingen waarin zowel hygiëne als comfort vereist wordt. Deze handdoekdispenser is af te sluiten zodat er geen onnodige rommel ontstaat in ruimtes waarin u dat niet wil. U ontvangt een 1x handdoekdispenser in de kleur wit en 1x pak handdoeken.
  12. Handdoekroldispenser startpakket Tork centerfeed M2 (dispenser + vulling)
    Handdoekroldispenser startpakket Tork centerfeed M2 (dispenser + vulling)
    170303
    De Tork® Centerfeed Poetspapier Dispenser uit de Tork Elevation-lijn is een veelzijdige oplossing met hoge capaciteit voor professionele omgevingen waar zowel handen als oppervlakken moeten worden schoongemaakt. Neem oppervlakken snel af dankzij de onbelemmerde uitgave, waardoor u zoveel papier kunt nemen als u nodig hebt. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel en modern design. Startpakket met een witte Centerfeed Dispenser en een middelgrote centerfeedrol Vrije uitgave voor meer flexibiliteit en om kruisbesmetting tegen te gaan Vel-voor-vel dosering voor gedoseerd gebruik en om kruisbesmetting te voorkomen Veelzijdige vergrendeling helpt misbruik tegen te gaan.
  13. Handdoekroldispenser startpakket Tork centerfeed mini M1 (dispenser + 1 vulling)
    Handdoekroldispenser startpakket Tork centerfeed mini M1 (dispenser + 1 vulling)
    170304
    Tork® Mini Centerfeed Poetspapier Dispenser uit de Elevation-lijn is een compacte, veelzijdige oplossing voor een professionele omgeving waar zowel handen als oppervlakken worden schoongemaakt. Neem oppervlakken snel af dankzij de onbelemmerde uitgave, waardoor u zoveel papier kunt nemen als u nodig hebt. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel en modern design. Startpakket met een witte Centerfeed Dispenser en een middelgrote centerfeedrol Vrije uitgave voor meer flexibiliteit en om kruisbesmetting tegen te gaan Vel-voor-vel dosering voor gedoseerd gebruik en om kruisbesmetting te voorkomen Veelzijdige vergrendeling helpt misbruik tegen te gaan.
  14. Luchtverfrissing Dispenser Tork Constante wit A3
    Luchtverfrissing Dispenser Tork Constante wit A3
    170305
    Tork Constante Luchtverfrissing Dispenser uit de Tork Elevation-lijn gebruikt een unieke, hightech distributietechnologie voor het voortdurend en gelijkmatig verspreiden van geur. Gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" voor eenvoudig bijvullen. Verkrijgbaar in drie zorgvuldig geselecteerde geuren, Lentebries, Bloesem en Geurneutraliserend, voor langdurige, continue frisheid in elke sanitaire ruimte. Gemaakt voor een continue, aangename ervaring, zodat klachten over sanitaire ruimtes worden voorkomen. De frisse geur blijft lang hangen, dankzij de unieke verspreidingstechnologie* Een gecertificeerd "gebruiksvriendelijk" systeem** dat eenvoudig kan worden bijgevuld door een lagere plaatsing, in vergelijking met traditionele systemen die vaak hoog moeten worden geplaatst om effectief te kunnen zijn. Flexibele plaatsing op een makkelijk te bereiken hoogte voor schoonmaakpersoneel betekent dat u geen speciale apparatuur nodig hebt of extra onderhoudskosten krijgt
  15. Zaalveger kunststof paardenhaar 30 cm
    Zaalveger kunststof paardenhaar 30 cm
    000754
    Zaalveger gevuld met een mix zachte vezels voor het verwijderen van droog, fijn vuil op gladde oppervlakken.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1021-1035 resultaten van 1095

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met onze binnendienst of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.